Новините днес
Политика България

Адв. Емил Василев: Търпението ми към нищоправенето на харвардци се изчерпа. Симпатизирах им, гласувах за тях, за да падне Баце, но тези хора за чеп за зеле не стават

Оставка на министъра на съобщенията! Оставка и на Киро Канадеца ако не го разкара незабавно. Търпението ми към нищоправенето на харвардци се изчерпа. Симпатизирах им, гласувах за тях, за да падне Баце, но тези хора за чеп за зеле не стават.

Защо ли? Вече шесто денонощие „Български пощи“ не работят. Имало кибератака. Като оставим на страна, че поне няколко държавни служби вкл. ГДБОП, ДАНС, пощите, КРС, Министерството на съобщенията и пр. хиляди служители получават заплати за да няма кибератаки, възниква въпрос: ЗАЩО ПОЩИТЕ НЕ ОБРАБОТВАТ ПРАТКИ РЪЧНО?

Толкова ли няма кой да издаде една елементарна заповед – докато се възстановят системите пратките да се обработват ръчно. Дори по време на Втората световна война пощенските служби на воюващите държави не са спирали нито за час да работят и са доставяли пратки на бойното поле под картечен и артилерийски обстрел. У нас „Български пощи“ спряха работа и без да има война.

Дори марки за обикновени писма не продават, защото не им работели касовите апарати. А, ве, идиоти с идиотите! Законът позволява да се издават касови бележки и ръчно, когато има проблем с апаратите. Май съвсем за канарчета ни взехте! Аз обаче се сещам каква е причината за този тотален предпразничен колапс на „Български пощи“.

Ами министър на съобщенията е собственикът на най-голямата частна фирма за пощенски услуги. Сега всички клиенти на „Български пощи“ са принудени да ползват услугите на частната фирма на г-н министъра. Но на 5 пъти по-висока цена. Явно някой се е приготвил и да приватизира държавните пощи, иначе това малоумие няма разумно обяснение. Оставка, мамка ви. Минахте всякакви граници на некомпетентност, а лакомията ви явно ще надхвърли дори тази на шайката на Баце.

Оставка на министъра на съобщенията! Оставка и на Киро Канадеца ако не го разкара незабавно. Търпението ми към…

Публикувахте от Emil Vasilev в Четвъртък, 21 април 2022 г.

Подобни новини

Цвета Караянчева: Петков от Руанда ли черпи вдъхновение? Каква е тази нелегална акция?!

Novinite-dnes.bg

Лена Бориславова: Подарявали сме кученца на истинския работодател на ГЕРБ, за да не ни спират газовите доставки

Novinite-dnes.bg

Не е за вярване. Прокуратурата иска съдействие от ОАЕ за онлайн разпит на Божков

Novinite-dnes.bg

Назначени са петима зам.-министри, освободен е зам.-председател на ДАНС

Novinite-dnes.bg

Зеленски готов да ни снабдява с ток. В замяна Петков му обеща наши фабрики да ремонтират украински машини

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар