Новините днес
Свят

Ален Делон: Ненавиждам сегашната епоха, повръща ми се от нея. Важни са единствено парите

Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!

Това казва великият френски актьор Ален Делон в обръщение към феновете си, отбелязва  испанското издание „Marca“.  Както вече стана ясно, той е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. За нея Делон заговори още през миналата година.

„Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с в работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон“, казва той сега.

„Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства“, каза Ален Делон в интервю през 2021 г.

Легедната на  световното кино споделя, че съпругата му, която имала рак на панкреаса, е искала да направи това, но не е имала възможност. Затова той подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено. Ален е помолил сина си, който живее именно в Швейцария,  да съдейства, когато моментът за евтаназия настъпи.

Смъртта на другата кинозвезда Жан-Пол Белмондо през миналата година съкруши приятеля му Делон. Без да крие и грам от емоцията си, той сподели: „Напълно съм съсипан. Опитвам се да се овладея, за да не правя същото като него в следващите пет часа. Нямаше да е лошо, ако си бяхме тръгнали заедно. Това е част от живота ми, който започнахме заедно преди 60 години“.

Подобни новини

Битката за Донбас – нaй-гoлямaтa вoeннa битĸa cлeд Bтopaтa cвeтoвнa вoйнa

Novinite-dnes.bg

Войната в Украйна влиза в продължителна фазаВойната в Украйна влиза в продължителна фаза

Луиза Яканаджиян

Почина президентът на ОАЕ

Novinite-dnes.bg

Пентагонът съобщава: 92 % от войските на Русия предвидени за нахлуване са в Украйна

Novinite-dnes.bg

Русия бомбардира театър в Мариупол, в който са се укривали над 1000 души

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар