Новините днес
Политика

Арман Бабикян: Войната винаги е критичен момент, стига се до крайности, стига се до онези дълбини, които човек няма как да прескочи в собствените си разбирания

„Коалицията ще остане на власт“, прогнозира пред БНР Арман Бабикян от Движение „Ние идваме“.

„Заради войната управляващата коалиция започна да изглежда малко по-стабилно, въпреки обърканите ѝ действия, които също сме критикували.

Състоянието, до което в момента е докарана коалицията, е на практика четирима партньори, които се движат общо взето в една посока, но единият има комуникационен проблем със собствения си електорат за това да обясни всичко, което се случва, имам предвид БСП“, обясни той.

„Надявам се, че няма да видим президента на някоя от проявите в защита на българския неутралитет, защото работата на президента като върховен главнокомандващ е да мисли за страната си, за нейната защита и адекватна позиция. Това със сигурност не става на масови прояви. За мен е необяснимо в момент, в който институциите трябва да бъдат обединени и да работят в синхрон, реакцията на президента за мен е необяснима.

Войната винаги е критичен момент, стига се до крайности, стига се до онези дълбини, които човек няма как да прескочи в собствените си разбирания. Надявах се, че наличието на модерния свят в 21 век вече да е довело нещата до момент, в който може да се направи естествен нормален цивилизован избор между агресор и нападнат, между реакционна теория и между нормални цивилизовани отношения и изглежда съм сбъркал“, добави Бабикян.

Подобни новини

Мая Манолова: Никой, гласувал за промяна, не е гласувал за възпроизвеждане и надграждане на модела на ГЕРБ

Novinite-dnes.bg

Посланик Митрофанова се е извинила на премиера Петков

Novinite-dnes.bg

„Газпромбанк“ върна плащанията в евро на Германия и Австрия, конфликтът се задълбочава

Novinite-dnes.bg

Карън Донфрийд: Частни фирми ще доставят втечнен газ на България, но правителството на САЩ ще помага

Novinite-dnes.bg

Законопроектът за реформата в КПКОНПИ ще бъде внесен в Народното събрание до края на месеца

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар