Биньо Бинев: Не знам каква ни е ползата от ЕС, но вредата му взе да ми идва в повече

Дали българските граничари са стреляли, или не, не е, ама изобщо не е ясно, но кампанията за очернянето ни върви с пълна сила. Понеже това е по всички западни медии, явно, че приемането ни в Шенген, не е едноличен акт на Холандия и сега на Австрия, а е целенасочено действие от европейското правителство. Все ми е тая дали ще сме в Шенген или не, но това което са спретнали срещу родината ми, ме нервира изключително много.

Вярно, че целия ЕС е основан на лицемерие и използвачество, ама всичко трябва да си има граници. Какво значи пуснали сме според Австрия 75 000 не регистрирани емигранти, така е с Холандия, Швеция, Дания и всички северни страни. Ами ако имаше пряк път, щяха ли тези емигранти да преминават от тук, а нямаше направо да влизат при тях. Щяха ли да ги чакат с хляб и сол, или с каквото там посрещат гостите си????

Не, не само това, но и сигурен съм , че щяха да стрелят и то не само веднъж. А и да попитам, защо тръгнаха тези хора на запад, ние ли водихме войни по държавите им, ние ли ги извикахме с „Идвайте, ще ви посрещнем“! Наясно ли са какви средства осигуряваме от постния си бюджет за да пазим тая граница, или оправяйте се???


И още нещо, защо нищо не казват за украинските , настанени в много звездни хотели и то на първа линия по морето, и влизащи в у нас с автобуси, като на екскурзия???? Или и за тях ще сме виновни след някой друг месец , след като войната свърши..???
Не знам каква ни е ползата от ЕС, но вредата му взе да ми идва в повече……!!!!!!

Биньо Бинев,фейсбук

Дали българските граничари са стреляли, или не, не е, ама изобщо не е ясно, но кампанията за очернянето ни върви с пълна…

Posted by Биньо Бинев on Tuesday, December 6, 2022

Прочетете също

Интервю с Любомир Кольовски: Трябват ни държавници, а не просто политици. Новините днес медия

Любо Кольовски: Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад

Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *