Новините днес
Мнения

„БОЕЦ“: И какво се оказа, че през тези години в юмрука на Радев е стискал петолъчка

И КАКВО СЕ ОКАЗА?
Че през тези години в юмрука си Радев е стискал петолъчка!

Войната в Украйна свали много маски. Радев показа своята зависимост от Кремъл, а позицията му по повод войната е антидемократична и античовешка. БОЕЦ никога не се поддадохме на лицемерието и фалшивия образ.

Отнасохме много обвинения, обиди и удари през годините, защото не приехме Радев като носител на промяната. И още в началото на първия му мандат — след отказите му да разсекрети стенограмите КТБ — заявихме, че си е част от статуквото.

Под статукво разбирайте българската мафия и кремълската пета колона, преплетени в едно. Четири години Радев гледаше безразлично как Наглите ни размазват и чак когато Гешев влезе при него, провидя, че в прокуратурата има мафия.

Лицемерни бяха и действията му при избора на Гешев. Първо върна указа, за да изиграе някаква героична поза и след това подпѝса, за да обслужи мафията. А можеше и да не подписва. БОЕЦ му бяхме връчили документ, с който да сезира КС и да спре процедурата.

Много хора, партии и организации колаборираха с Радев, изграждайки образа му на „борец срещу мафията“, разчитайки, че след това той ще ги вкара във властта. И донякъде успяха — отровното трио, Манолова, Дончева, Капон и т.н. Те се опитаха да подменят протестите на гражданите срещу мафията на Буда, Пеевски, Гешев, Цацаров и бандата им, и да ги представят като протести в подкрепа на президента, а него, едва ли не — като водач на съпротивата срещу мафията. Помня как триота и Маяма трепереха пред Радев и манипулираха протестите, така че да може той да излезе и да го аплодират. Тичаха около него да се снимат и да му стискат ръката (не тази с петолъчката, а другата). Обвиняваха ни, че внасяме разединение и че нападаме Радев и обслужващите го. А нашата цел бе да опазим борбата чиста и да не позволим компромиси и подмяна. Затова БОЕЦ и гражданите държахме блокадата на Орлов мост и фокуса върху целите — оставка на Борисов, Гешев и Кошлуков! Нашата битка бе да отстраним мафията от властта, а тяхната — да се докопат до властта. Огромна разлика.

Слави, ПП, та дори и нашите приятели от ИПВ и ДБ обърнаха гръб на Лозан Панов, който нарече Радев „фалшив герой“, и бе прав. Сега не очаквам някой да се извини на гражданите заради подкрепата им за Радев. Очаквам обаче гражданите да помнят и да не повтарят грешките си. Предстоят тежки, сложни и опасни времена. Защото щом подушат избори и замирише на власт, същите, а и нови лицемери, измамници и властолюбци, ще изпълзят да ни убеждават, че са бели ангели.

Имаме исторически шанс да се преборим с мафията и да се откъснем от кремълската зависимост. България за първи път от десетилетия да се изправи като независима, демократична и европейска страна. Нужни са политици с кураж и визия, и граждани — със сила и смелост да отстояват принципи и цели. Вярвам, че ще се преборим.
Битката продължава!

И КАКВО СЕ ОКАЗА? Че през тези години в юмрука си Радев е стискал петолъчка!Войната в Украйна свали много маски….

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Четвъртък, 5 май 2022 г.

Подобни новини

Петър Бояджиев: Путин и неговите хора в България изеглиха късата клечка на 27-и този месец

Novinite-dnes.bg

Мажд Алгафари: Дванадесет години, управляващите съкращаваха пенсионерите с ниските пенсии подлагайки ги на геноцид

Novinite-dnes.bg

Румяна Ченалова: Режимът на Зеленски, подкрепящ бандеровските и азовски банди е еднакво опасен за всеки жител на Украйна

Novinite-dnes.bg

Борисов и съботните му небивалици: „Хемус“ няма да стане никога, ако не се върне ГЕРБ

Novinite-dnes.bg

Радослав Бимбалов: Министър на икономиката е партиен лидер, чието място е в архивите

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар