Новините днес
Политика

Бойко Борисов отново нападна Румен Радев: Успя така да раздели нацията, че дори днес човек трябва да избира място където да отиде, за да можем да говорим за обединения, не за разединение

Румен Радев успя така да раздели нацията, че дори днес човек трябва да избира място където да отиде, за да можем да говорим за обединения, не за разединение. Опита се и нас да раздели от нацията. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Котел.

Днес има агресия, война, незаконно нахлуване на територията на Украйна. Целият демократичен свят осъди това. В същото време, да си забравяме историята и хилядите загинали и руски, украински, финландски и балкански военни са дали живота си и сме се освободили“, каза Борисов.

На Радев не му е достатъчно вече, че се опита нас да ни раздели – ами цепи и другите партии. Вижте какво се случва с БСП, „Промяната“, „Да България“ – отидоха на по 3-4 процента и с това управляват, добави Борисов.

Призивите ни за обединение не се разбират. Спомнете си фразата Румен-Радевата зима идва и тя дойде. Опашките по бензиностанциите, чудовищен скок на тока, газа, енергийните носители, никакво строителство. Всичко това доведе Румен Радев, допълни още лидерът на ГЕРБ.

По думите му правителството няма политика.

Според Бориосв президентът Румен Радев се опитва да преформатира политическото пространство.

Три пъти внасяме предложение за църквите, манастирите, общините, болниците, читалищата. Приемат бюджет за един – два месеца, в същото време Асен Василев го няма. Чудовищна инфлация, обедня народа. На тяхно място отдавна щях да си тръгна. Само за два месеца се накичиха с оставки, коментира още Борисов.

Подобни новини

Днес се очакват резултатите от проверката на МВР за нарушения в Комисията за енергийно и водно регулиране

Novinite-dnes.bg

Илияна Йотова: ГЕРБ попаднаха в капана на едно изречение на президента Радев, в което той не ги споменава, но те се разпознаха

Novinite-dnes.bg

Георги Марков: Сорос заложи на „канадци“ – на Петер в Унгария и на Кирчо в България

Novinite-dnes.bg

Карадайъ и Асен Василев се скараха заради Пеевски

Novinite-dnes.bg

Лена Бориславова след разпита: Не очаквам МВР да предостави информация на прокуратурата

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар