Бойко Рашков: Смятам, че оптимизмът надделява и смятам, че българите ще видят в програмата на ПП това, което искат да се случи в България

„Политическият предизборен сезон ще протече нормално. Не мисля, че ще има ожесточение. Продължаваме промяната направи вече първите си стъпки и показа, че е възможно да направи нещо добро, да вдигне стандарта на България. Да увеличи пенсиите, да вдигне заплатите, да направи безплатни детските градини и още“.

Това заяви в ефира на Нова тв Бойко Рашков, бивш вътрешен министър.

„Тези кризисни моменти сега, спомогнаха да избледнеят други проблеми- разследванията, които се водиха с дейсността на ГЕРБ, корупцията и не само. Предвиждат се сериозни промени в антикорупционната система, която най-накрая да застане на своето място. Години наред сме свидетели на неща, които не се харесват на гражданите. Смятам, че оптимизмът надделява и смятам, че българите ще видят в програмата на ПП това, което искат да се случи в България“, смята Рашков.

„Нека българският избирател сам реши това, което направихме, заслужава ли да бъде подкрепено“, добави още той.

„При изборите миналата година бяхме свидетели на социологически изследвания, които дадодха преднина на ГЕРБ, а се оказа, че те не са първа политическа сила, нека не гадаем, българските граждани ще трябва да преценят дали да подкрепят промяната на България. Изборът е между това дали да се върнем назад към старите политики на прехода или да продължим към независима и богата България“, обясни Рашков.

„На Капитан Андреево направихме първия опит да възстановим държавата, спряхме корупционния канал за отровни храни“, каза бившият вътрешен министър.

Прочетете също

Николай Денков: Добра еволюция е да има двама кандидат-премиери от научните среди, преди 10 години хората в БАН ги наричахме синодални старци

„Добра еволюция е да има двама кандидат-премиери от научните среди, преди 10 години хората в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *