Новините днес
Политика

Бойко Рашков: Смятам, че оптимизмът надделява и смятам, че българите ще видят в програмата на ПП това, което искат да се случи в България

„Политическият предизборен сезон ще протече нормално. Не мисля, че ще има ожесточение. Продължаваме промяната направи вече първите си стъпки и показа, че е възможно да направи нещо добро, да вдигне стандарта на България. Да увеличи пенсиите, да вдигне заплатите, да направи безплатни детските градини и още“.

Това заяви в ефира на Нова тв Бойко Рашков, бивш вътрешен министър.

„Тези кризисни моменти сега, спомогнаха да избледнеят други проблеми- разследванията, които се водиха с дейсността на ГЕРБ, корупцията и не само. Предвиждат се сериозни промени в антикорупционната система, която най-накрая да застане на своето място. Години наред сме свидетели на неща, които не се харесват на гражданите. Смятам, че оптимизмът надделява и смятам, че българите ще видят в програмата на ПП това, което искат да се случи в България“, смята Рашков.

„Нека българският избирател сам реши това, което направихме, заслужава ли да бъде подкрепено“, добави още той.

„При изборите миналата година бяхме свидетели на социологически изследвания, които дадодха преднина на ГЕРБ, а се оказа, че те не са първа политическа сила, нека не гадаем, българските граждани ще трябва да преценят дали да подкрепят промяната на България. Изборът е между това дали да се върнем назад към старите политики на прехода или да продължим към независима и богата България“, обясни Рашков.

„На Капитан Андреево направихме първия опит да възстановим държавата, спряхме корупционния канал за отровни храни“, каза бившият вътрешен министър.

Подобни новини

Петър Колев: Време е за нова страница в отношенията между България и РСМ

Novinite-dnes.bg

Професор Дичев: Всички партии тръгнаха към избори,явно гражданството ще бъде на площада

Novinite-dnes.bg

Евгени Кънев: Не може да се бориш срещу корупционния модел на Борисов на площадите, а да не виждаш корупцията през руския газ. Освен ако не си актив на руското влияние

Novinite-dnes.bg

Шефът на топлофикациите: Трябва да се върнат компенсациите заради газа, но няма парламент

Novinite-dnes.bg

След 5 часа дебати: Депутатите приеха изискванията за избор на председател на КПКОНПИ

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар