Боян Чуков: Последните месеци се изписаха множество анализи за Путин

На 29 ноември 2022 г. реномираното американско списание „Foreign Affairs“ публикува статия „Защо Путин може да издържи“ от Джон Мюлер, политолог в Държавния университет на Охайо, ст. сътрудник в Института Катон и автор на „Глупостта на войната: американската външна политика и аргументите на самодоволството“.

Последните месеци се изписаха множество анализи за Путин, който от 2015 г. е тежко болен, психически болен, умрял или виждаме само неговия двойник или предстои да бъде свален от власт от руските генерали, а защо не и просто пометен от руския народ. Който не одобрява политиката на Путин и ще го замени с Навални. И всичко друго, за което естествено се сетите.

Но Джон Мюлер изведнъж заявява: „Но тази оценка (за Путин) може да е преждевременна…перспективите му за оцеляване са значително по-добри, отколкото обикновенно се предполага“. Но това не е всичко. „Засега опитът подсказва, че има сериозна възможност Путин да остане на поста си по време на всеки период на уреждане на войната в Украйна и да остане там и след това“, продължава сътрудникът на Института Катон в списание „Foreign Affairs“ .

Очевидно Джон Мюлер е слабо информиран или е агент на Путин, който пише „глупости“. Джон Мюлер плаче за основен преглед от някой нашенски фейкчекър, който да го „разбие“ с няколко цитата на Зеленски и го омаскари яко, по български във ФБ.

Боян Чуков,фейсбук

На 29 ноември 2022 г. реномираното американско списание „Foreign Affairs“ публикува статия „Защо Путин може да издържи“…

Posted by Boyan Chukov on Friday, December 2, 2022

Прочетете също

Тодор Беленски: За съжаление европейските елити сякаш се връщат назад в еволюционната стълбица

Отдавна не сме си обсъждали геополитиката. Като цяло не смятам, че социалните мрежи са най-удачното …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *