Дългоочаквана среща: Семейство откри отвлечената си преди 51 години дъщеря

Тя нямала представа, че родителите ѝ я издирват

Семейство от Форт Уърт, щата Тексас, се събра отново с дъщеря си, която е била отвлечена като бебе преди повече от пет десетилетия. 

Мелиса Хайсмит била само на 1 годинка и 10 месеца, когато през 1971 г. е отвлечена от своята детегледачка, предава Си Ен Ен.

Хайсмит – отгледана с името Мелани, живяла във Форт Уърт през по-голямата част от живота си. Тя нямала представа, че семейството ѝ я издирва, докато те не се свързали с нея чрез Facebook. Първоначално жената помислила, че това е някаква измама.

„Баща ми ми писа по месинджър и ми каза: „Знаеш ли, търся дъщеря си от 51 години“, разказва Хайсмит пред KTVT. Родителите ѝ я открили благодарение на ДНК съвпадение с едно от другите им деца.

„Попитах жената, който ме отгледа: „Има ли нещо, което трябва да ми кажеш?“. Тя потвърди, че аз съм бебето Мелиса“, каза Хайсмит.

Така се стига до трогателната среща между Мелиса и истинските ѝ родители в събота. Те направили и официален ДНК тест.

„В момента, в който видяхме снимките ѝ, разбрахме за родилния ѝ белег и осъзнахме, че „рожденият“ ѝ ден е близък до този на нашата Мелиса. Бяхме сигурни, че това е нашето дете“, пише семейството във Facebook публикация.

„Просто не можех да повярвам. Мислех, че никога повече няма да я видя“, казва през сълзи майката Алта Апантенко пред KTVT, припомняйки си срещата. 

От полицията коментират, че давността на наказателното преследване след похитителя е изтекла 20 години след 18-ия рожден ден на Мелиса, но оттам уверяват, че ще „продължат разследването, докато не открият цялата налична информация по случая“. 

източник нова

Прочетете също

КАДРИ ОТ ДРОН: Вижте активизиралия се вулкан Шивелуч в Русия

Това е един от най-активните кратери в региона За да гледате видеото натиснете ТУК Вулканът …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *