Новините днес
Мнения

Димитър Байрактаров: Пропагандата отново се опитва да внушава лъжите на Запада и да ги превръща в удобна „истина“.

Пропагандата отново се опитва да внушава лъжите на Запада и да ги превръща в удобна „истина“. Не Русия, а именно Запада ни спря газа, а сега същия този Запад ни заявява, че ще ни доставя газ, но на по-висока цена!

Това според тях се нарича цивилизовано поведение, тъй като всеки, който не е съгласен с този нагъл грабеж, го наричат нецивилизован или още путинист, путиняк и т.н.

Всъщност, редно е да припомня, че напрактика Запада ограби от Русия над 300 милиарда долара, които им задържа в западните си банки. Тези пари бяха от платен износ на газ и петрол!

Русия бе принудена да вземе предпазни мерки и да обезпечи плащанията за износа на газ и петрол. И го направи. А „цивилизования“ Запад сега или ще остане без гази петрол, или ще остане с пръст в уста и без газ и петрол, но най-вероятно ще останат само с пръст в г*з, тъй като големите вносители на газ и петрол от Русия вече заявиха готовност да си плащат в рубли, а някои дори вече го правят и разбраха, че няма нищо страшно!

Плащаш в рубли и получаваш газ и петрол! Всичко останало е приказки за наивници!

Пропагандата отново се опитва да внушава лъжите на Запада и да ги превръща в удобна "истина". Не Русия, а именно Запада…

Публикувахте от Димитър Байрактаров в Събота, 30 април 2022 г.

Подобни новини

Виктория Тинтерова: Една запетайка добро няма ни за Русия, ни за Путин. Дори опит няма да се разнищи причината за случващото се

Novinite-dnes.bg

Христо Комарницки: Най-мерзкото на хибридната пропаганда е, че си играе със страховете на хората

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Етническите българи молят за военна помощ но Радев упражнява груб натиск върху ПП и те се огъват

Novinite-dnes.bg

Днес от ГЕРБ се смяха на Радослав Василев от ПП – ще се смеят ли и в съда?

Novinite-dnes.bg

Владимир Танев: Зеленски скоро по водопровода

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар