Новините днес
Коментари

Димитър Димитров: Защо на десетия ден след свалянето на Борисов цените на всичко скочи?

Защо след,свалянето на Борисов се спряха всички строителни деиности ( Магистрали, Детски градини, училища, абе всичко е замръзено,защо?

Също така , цените на абсолютно всичко скочи, на десетия ден след свалянето на Борисов. Почнаха оправдания , първо КОВИД-19, сега войната в Украйна. Българския народ е под тотална мизерия. Но никой не говори за това. С тези цени на всичко в момента , и с по 1000лв. Заплати вие можете ли да живеете , нормално.

София не е критерий, за заплати за цяла България, вижте в провинциите как живеят хората, и с какви доходи са 80% от работещите. В момента абсолютно нищо не се прави от това правителство в полза на Българския народ , само си чешат езиците и нищо добро не ни чака. До кога? А и да запитам , къде са сега протестиращите, на тези ненормални цени няма един протестиращ, говорим за Ток, Вода, Храна ,Горива, всичко на безобразни цени. Дена не говорим че, на 3лв. Гориво хората почнаха да се запасяват с гориво а на 2.40лв. за литър беше пълно с протестиращи. Знам какво следва, Мълчанието на Агнетата.

Фейсбук коментар: Димитър Димитров

Димитър Димитров: Защо на десетия ден след свалянето на Борисов цените на всичко скочи?

Подобни новини

Димитър Михайлов: Трябва някой да каже на Борисов, че е изпаднал от каруцата на властта и няма връщане

Novinite-dnes.bg

Един от най-добрите снайперисти в света: Атаките на руснаците бяха много агресивни, но въпреки това не могат да ни сломят, защото на всички е ясно, че печелим

Novinite-dnes.bg

Филип Топов: Кой е следващият ни „СПАСИТЕЛ“? Всяка грешка може да се поправи

Novinite-dnes.bg

Водещият на БТВ: Загубата на покупателна способност, както още се нарича инфлацията, ще расте правопропорционално не само с ескалацията на войната в Украйна, но и с бавния транспорт, проблемите с логистиката и веригите за доставки в света

Novinite-dnes.bg

Дора Георгиева: Дали Хитлер е евреин все някога истината ще излезе на яве без значение дали Израел протестира

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар