Димитър Шивиков: От вчера съм разтърсен до дъното на сетивата си

О, Господи, накъде отиваш? От вчера съм разтърсен до дъното на сетивата си, как е възможно в страната, стожер на евроатлантизма, родното място на лидера на 21 век, госпожа Урсула, да се случват такива мракобесни дела?! Не се спря този Путин да тормози света на най-възвишените и многоцветни ценности.

Не трябва да има разколебаване в единния съюз и като едни съвременни матросовци да дадем подобаващ отпор на посегателството на неолиберализма! Вярно е, че на бой отиват само старците и Германия го доказва. Сега вече сериозно по темата. Поредно чудовищно манипулиране и моделиране на общественото съзнание от евролибералната клика. Тези хора не живеят в реалния свят.

Както се беше изцепила Урсула, че руснаците крадат чиповете от пералните и сушилните, така и сега скалъпиха една гротескна версия за държавен преврат, организиран и подготвен от едни 70 плюс годишни старци. Всичко това е посегателство върху истинските демократични ценности и устои.

С тези брътвежи се цели да се въведат драконовски мерки с цел бъдещо потушаване на справедливото недоволство на народите от ЕС, продиктувани от самоубийствените санкции. Евробюрокрацията няма да се поколебае пред нищо само и само да си защити привилегиите. Нашите подлоги изобщо не искам да коментирам. Те освен да пригласят в хора на господарите си нищо друго не се иска от тях.

Не четете ли и не виждате ли, българи, че в този си вид ЕС е пагубен за нормалността в човешката цивилизация? От вчера са спуснати поредните директиви към страните членки незабавно да признаят еднополовите бракове. Това минава всякакви граници на разумността. Какво е правилното решение, а то е преосмисляне членството ни в ЕС и стъпки към излизане от него. В този си вид ЕС не е нашето разбиране за общност и ценност.

Димитър Шивиков,фейсбук

О, Господи, накъде отиваш? От вчера съм разтърсен до дъното на сетивата си, как е възможно в страната, стожер на…

Posted by Димитър Шивиков on Thursday, December 8, 2022

Прочетете също

Интервю с Любомир Кольовски: Трябват ни държавници, а не просто политици. Новините днес медия

Любо Кольовски: Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад

Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *