Новините днес
Политика

Димо Гяуров: Дори да вземем Ф-16 на лизинг, кой ще ги подкара

Дори да вземем Ф-16 на лизинг, кой ще ги подкара. Tова попита бившият началник на разузнавателната служба Димо Гяуров. Мярката за обявяването на 10 руски дипломати за персона нон грата е закъсняла. Това трябваше да стане отдавна, каза още той пред bTV.


Той обясни, че поведението на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова или е като на зла леля или поведението ѝ е определено от Кремъл. В руското посолство има „чисти разузнавачи“, изтъкна Гяуров. Това, което ни се случва от страна на Русия с грубо и безобразно отношение е заслужено към нас, защото от години се правим на неразбрали и не чули, подчерта бившият началник на разузнаването.


Димо Гяуров посочи, че изпращането на военна помощ на Украйна не е война, а такива твърдения обслужват руския президент Владимир Путин. Той видял твърде лоша комуникация между властта и обществото, като премиерът Кирил Петков се опитва да свърши сам работата.


1500 души не могат да се справят с една потенциална инвазия, а трябва да има отделни държави, които да се обединят, че ако НАТО бъде нападнат, ще се стигне до война, а няма да има нужда се активира член 5, коментира Гяуров създаването на българската батальонна бойна група.

Подобни новини

Гроздан Караджов: Каримански не би допуснал второ КТБ

Novinite-dnes.bg

Илхан Кючук: Това правителство няма смисъл, то е изчерпано и идеологически, и политически, няма гръбнак да защитава интересите на страната

Novinite-dnes.bg

Министър Иванов: Все още не се изкупува зърно за държавния резерв

Луиза Яканаджиян

Премиерът: Заради случая „Мата Хари“ Борисов фигурира в списъка ми. Горанов също е в списъка

Novinite-dnes.bg

Люба Кулезич: Радев изглежда готов да захвърли в килера все още новичкия си мундир на натовски генерал и да развее бялото знаме пред агресора

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар