Новините днес
Мнения Свят

Евгений Кънев: Руски генерал извади на бял свят реалния план на ”специалната операция”: превземането на цялото украинско Черноморие чак до Молдова

Вчера руски генерал извади на бял свят реалния план на ”специалната операция”: превземането на цялото украинско Черноморие чак до Молдова, където имало сигнали “за насилие над руснаци”.

Писах преди повече от месец, че Черно море е било цел през всичките векове за Руската империя, всички агресии на Путин са на Черно Море и няма как цялото украинско Черноморие да не е цел.

Но ужасните неща в това изтървано послание са две:

  • че на Черно море ще останат още две държави от “жизненото” пространство на тази империя: Румъния и България.
  • че само у нас обаче има руска колона, която може винаги да прати SOS, че е тормозена. А може би няма и да има нужда – достатъчно е някой генерал да си го измисли като за Молдова, където за цял свят е известно обратното: че окупираното още през 1992 г от Русия Приднестровие е всъщност това, което тероризира Молдова.

На този фон става безпощадно ясна “патриотичната” позиция на живковските наследници. Снишаването им може само по един начин да се тълкува.

Дали безплатно или платно изповядват такава позиция няма значение. Документиран факт е цялостната им съпротива срещу НАТО, срещу Украйна и срещу… Северна Македония.

Тези блюстители на “националния интерес” с всякакви партенки за “братски народи”, блокаж на помощ и шикалкавене крият от българите простата истина –

наш висш национален интерес е Украйна да не падне!

Днешните политици, отрасли по казарми и комунистически организации и давали клетва на Съветска България, както и техните наследници в политиката са най-голямата опасност за нашата национална сигурност и бъдеще днес.

Време разделно е!

Вчера руски генерал извади на бял свят реалния план на ”специалната операция”: превземането на цялото украинско…

Публикувахте от Evgeni Kanev в Петък, 22 април 2022 г.

Подобни новини

Русия може да нанесе ядрен удар по Полша, предупреди бивш командващ силите на НАТО в Европа

Novinite-dnes.bg

Лукашенко наруши забраната на Путин, нарече „специалната операция“ в Украйна „Война“

Novinite-dnes.bg

Николай Слатински: ГЕРБ и ДПС са отявлени и открити саботьори на Промяната, ако могат ще удавят Промяната в капка цианкалий

Novinite-dnes.bg

Евгений Кънев: Развръзката в Украйна е ясна. Това, което не е напълно ясно кога ще се случи поражението на Русия

Novinite-dnes.bg

Лукашенко подписа смъртно наказание

Луиза Яканаджиян

Оставете коментар