Филип Топов: Кой е следващият ни „СПАСИТЕЛ“? Всяка грешка може да се поправи

КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ ни „СПАСИТЕЛ“? Всяка грешка може да се поправи. Г-н Радев страда от своята доверчивост, в опита си да бъде обединител на нацията и да съхрани суверинитета на държавата.

Коментарът на Филип Топов идва на фона от публикация в фейсбук на Кеворк Кеворкян.

Колкото до поредните СЛУЧАЙНИЦИ, си ги избираме ние самите, водени от стадното чувство и преклонение пред поредния спасител. Негативния вот на хората, и стремежа ни за справедливост, винаги е бил използван от поредните измамници(мекерета) в лична полза И ЗА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ.

Убеждавам се, че т.н. случайници, сякаш някой друг ги ИНСТАРИРА по върховете. Предстоят предсрочни избори. Президента, а и ние избирателите, ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ този път да поправим грешките си. Да гласуваме масово и РАЦИОНАЛНО, а не емоционално!

Да се обединим около хора, с ДОКАЗАНА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, а не за самозвани лъжци и измамници. Тяхното място не е на кормилото на държавата, а в затвора. Апропо, на колко, от началото на прехода, „държвници“ предавали интересите България е потърсена съдебна отговорност? На нито един!!!

За това и следващите след тях вървят по вече утъпкания престъпен път. Сигурни, че и те няма да бъдат наказани.Тогава, кой ни е виновен? Кой е СЛЕДВАЩИЯТ ни СПАСИТЕЛ?

Фейсбук

Прочетете също

Кеворк Кеворкян за ситуацията с моряците от кораба „Царевна“: Спасители има, спасени няма

СПАСИТЕЛИ ИМА, СПАСЕНИ НЯМАГорките моряци от кораба „Царевна“ – опитаха се да ги превърнат в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.