Новините днес
Мнения

Георги Георгиев, БОЕЦ: Кириле, БОЕЦ си продължаваме битките срещу мафията и злото, време е да решиш ще бъдеш ли част от тази битка и от коя страна на барикадата ще застанеш

ВАЖНО!
Прокуратурата и Гешев изпраха Пеевски по закона „Магнитски“ и сигнала на БОЕЦ за пране на пари до МВР.

Прокуратурата се позовава на становище на ДАНС, че спрямо Пеевски няма никакви данни, които да водят до предположения за извършени престъпления, включително и корупция. Абсолютно никакви данни няма в ДАНС за схемите на Пеевски. Разполагаме с документите. ДАНС е на пряко подинение на Министерски съвет и Кирил Петков.

Припомняме, че преди месец БОЕЦ разкрихме, че Пеевски е изпран и от НАП и след натиск от наша страна и проведена среща с Асен Василев ги принудихме да образуват нови ревизии. Припомням и че още през май 2021г. БОЕЦ внесохме сигнал в НАП за БарселонаГейт и нито една ревизия на лицата свързани с Къщата в Барселона все още не е завършена и няма никакви резултати. НАП е на подчиние на Министерски съвет и на Кирил Петков.

През януари 2022г. МВР са изпрали Гешев по сигнала на БОЕЦ за случая „Жоси“. Припомняме, че МВР изпраха и Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за ДжипкаГейт миналата година. МВР са изпратили становище до Специализираната прокуратура, че няма каквито и да е данни за връзка на Гешев със случая Жоси, както и няма данни за прокурорски чадър, или прокурорско бездействие по случая. В същото време Надежда Йорданова внесе искане за отстраняване на Гешев до ВСС, като се позовава и на сигнала на БОЕЦ за случая Жоси. Едното министерство саботира другото, за радост на Гешев. Разполагаме с документите. МВР е на подчинение на Министерски съвет и на Кирил Петков.

По-късно днес на страницата и сайта на БОЕЦ ще публикуваме документите на прокуратурата и постановлението за отказ да се образува производство срещу Пеевски.

Kiril Petkov, като гледаш в огледалото, кого виждаш? Бойко Борисов, Пеевски, или Гешев? Забрави ли защо бе избран и защо твоето правителство получи властта?

Или разчиствате незабавно службите от марионетките на мафията и започвате да действате по сигналите срещу наглите и да изпълнявате поетите ангажименти и заявени цели за борба срещу корупцията и мафията и съдебна реформа, или заминавате на политическото бунище заедно с Буда. Под действия разбирай резултати, а не изпиране и имитации.

И разкажи на Кьовеши днес за „успехите“ в борбата с корупцията. Разкажи и, че след три месеца управление на твоето правителство, твоите служби изпраха Гешев, Пеевски и Борисов и нямате нито една разкрита корупционна схема, нито един приет законопроект за борба с корупцията, нито една реална реформа в съдебната система, а по всички получени сигнали сте изпрали корупционерите.

Кириле, БОЕЦ си продължаваме битките срещу мафията и злото и няма какво да ни спре, а ти е време да решиш ще бъдеш ли част от тази битка и от коя страна на барикадата ще застанеш.
Битката продължава.

16.03.2022г. Георги Георгиев – БОЕЦ

ВАЖНО! Прокуратурата и Гешев изпраха Пеевски по закона "Магнитски" и по сигнала на БОЕЦ до МВР за пране на…

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Сряда, 16 март 2022 г.

Подобни новини

Адв.Емил Василев с остри критики към Лена Бориславова относно „съдебна реформа“

Novinite-dnes.bg

Даниел Божилов: Смахнат народ сме Българите

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Ценностната система на БСП е Кремлиноцентрична, щом предоставянето на военна помощ за Украйна е Поводът, за излизането от правителството

Novinite-dnes.bg

Шефката на тронспортната комисия в СО се оказа сред ревящите за Борисов

Novinite-dnes.bg

Стоян Тончев: Цънцарова, въпросите си задаваше така, все едно всеки момент ще се разплаче

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар