Новините днес
Политика

Георги Панайотов: Руското ръководство е решено да ескалира конфликта, така че да постигне целите си – сваляне на правителството.

След всичко случващо се, Русия е решила да направи тази война по-кървава. Руското ръководство е решено да ескалира конфликта, така че да постигне целите си – сваляне на правителството. Това заяви бившият министър на отбраната Георги Панайотов по НТВ.

Според него броят на жертвите тепърва ще се покачва. „Човешкото страдание ще бъде неизмеримо. Ако тази огромна военна сила бъде използвана изцяло,  жителите на Киев ще бъдат унищожени.

От едната страна имаме една руска армия, която превъзхожда украинската. От друга страна имаме една 40 милионна Украйна, която  защитава родната си земя. Тези 40 милиона не могат да бъдат купени, спечелени. Най-важното нещо е ,че украинският народ не може да бъде сложен под ботуш”, твърди Панайотов.

По думите му Путин извършва ядрен шантаж. Това е психологическа война. Подобно нещо той предприе като разпространи новината, че изпраща чеченски бойци в Украйна, за да всее ужас и страх.

Подобни новини

Само в главата на Трифонов може да се съчетават уговорки със задкулисието с протестното говорене

Novinite-dnes.bg

Асен Василев: България не предвижда да затваря топлоелектрически централи

Novinite-dnes.bg

Андрей Гюров ПП: Решени сме да закрием утре специализирания съд и специализираната прокуратура

Novinite-dnes.bg

Проф Касчиев предрече най-лошият сценарий за Украйна

Novinite-dnes.bg

Николай Радулов: Изчегъртването е метафора. В рамките на тази коалиция нямаме намерение да арестуваме никой, който не е извършил престъпление

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар