Новините днес
Политика

Горанов: Аз претенции към Кирил Петков нямам. Аз имам претенции към Христо Иванов

За нищо не ни разпитваха. Една тъжна история, която според мен е договорка между действащия главен прокурор и сегашното управление. Започвам така иронично и шеговито, защото тези хора, които преди година ни упрекваха за различни неща, успяха с един лековат ход да заличат всякакъв устрем за върховенство на правото. Това коментира Владислав Горанов, който изненадващо се появи в ефира на обществената телевизия, след ареста си заедно с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и вярната му пиарка Севдалина Арнаудова.

Когато арестуваш лидера на опозицията без законово основание, значи ти искаш да постигаш цели с нелегитимни основания, смята бившият финансов министър.

 Очаквано Горанов отрече, че е получавал подпупи от Васил Божков.

„Това, което наблюдаваме в последните 2 години и което по никакъв начин не дава основание за спешност и неотложност на действията, които предприеха хора от сегашното управление, дори ми е малко странно как да ги определя… Аз искам да започна от там как се допусна тази авантюра в нашата политика.“, каза той.

Нито съм получавал, нито съм предавал някакви облаги. Това е драматургия от 2 години и тя ще продължи да се развива, заяви Горанов.

„Аз претенции към свидетеля Петков нямам. Аз имам претенции към Христо Иванов, защото той, участвайки в тази авантюра успя да допусне министър-председател да стане човек, който категорично не зачита върховенството на правото, обясни Горанов.

Аз признавам, че има провал на Комисията по хазарта, но през цялото време в нея са работели и представители на ДАНС и на отговорни институции“, смята той.

Подобни новини

Лаура Кьовеши идва в България по покана от Кирил Петков

Novinite-dnes.bg

Нинова се засегна от критики на Цветанка Ризова за разхищение на пари: Никоя власт не е била в подобна ситуация

Novinite-dnes.bg

Неделно плюене по правителството от „остриета на ГЕРБ“

Novinite-dnes.bg

Бабикян: Ако спрат газта, ще има пот и сълзи, но ще изтърпим, за да няма кръв

Novinite-dnes.bg

Митрофанова плаши ако дадем оръжие на Киев, кани Кирил Петков да посети Донецк и Логанск

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар