Григор Лилов: Лъжат ни за Сашко,факт е ,че се намери,но ни лъжат!

Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко:
БЕЗ ВЪПРОСИ СЛЕДВА ЕУФОРИЯТА ПОКРАЙ ЕДНО „НАМИРАНЕ“
.
Тази, нашата държава никога няма да се оправи.
Препълнена е с хора със завиден интелект – много нисък. Или с висок, но отказали се въобще да мислят.
Защото и иначе хора с претенции за интелигентност, а не само куцо и сакато се умилява как е намерен Сашко и как детето сам-самичко е оцелявало цели 9 дни.
П-Р-О-С-Т-О-Т-И-Я!
Глупост на квадрат!


.
Я да ви питам вас как 9 дни през ноември се оцелява в планина Голо бърдо (между Перник и Червена могила), как се прекосява тя през ноември на 1000 метра надморска височина (ако беше по шосето, щяха да го видят), как се живее дни наред с мокри дрехи, с мокри обувки, а за финал – и без обувки при нулеви и поднулеви температури.
3, 4, 1, -1, 0, 1, 6, 5, 9 – това са минималните температури през тези дни за Радомир. За планината Голо бърдо и рида й – на 1100 метра височина ги намалете с поне 6 градуса.
Ако не знаете: при мокри дрехи топлоотдаването е много по-високо от обичайното. Първото условие за оцеляване е да намерите сравнително сухо място, незабавно да се съблечете гол и да си изстискате дрехите си с всички сили. Хм, детето не го е правило (а и какви сили има едно 12-годишно дете?!).
.
И как така няма тежки измръзвания, и как голите стъпала не са наранени освен с няколко драскотини, макар че целите би трябвало да са в кръв, рани, със забити трески и дълбоко гноясали.

И как се оцелява толкова дни без храна, при това за детски организъм, който още на четвъртия ден при физически натоварвания ще колапсира без калориите. Или Сашко е ял шума като хранителна добавка за културисти цели 9 дни, а?

Я се опитайте вие, вие, а не филанкишията, да издържите дори три дни в тези условия.
С мокри дрехи през нощта на вашия балкон – цялата нощ на нулева температура. Пък дори и с топли напитки. Дори и с алкохолни градуси.
Гарантирам Ви, няма да устискате!

Само подготвян специално човек би могъл да се справи.

Само за кръгъл глупак и за онзи, за когото „по телевизията казаха“ означава неподправена и пълна истина, случаят със „загубването“ на Сашко е безспорен.
Всеки с малко мозък в черепната си кутия ще се изсмее на приказките, че аутистите са хора с неземна издръжливост. Господи!
Какви глупости творят и медии, и „експерти“, и политици!
.

Факт е, че детето се намери практически веднага след като бащата обяви наградата от 100 000 лева. И нито час по-рано. Защото 100 000 лева ще разприказват всякакви езици.

„Утре е деня в който ще се намери това дете, успех доброволци!“ – това е споделено ден по-рано от намирането на Сашко в групата „Намерихме Сашко“.
Споделено е от човек, който се представя за служител на Специализирания отряд за борба с тероризма. Действително има човек – служител с такива имена. Дали той е авторът или някой ползва имената му – засега не знам.

„Търсете от Червена могила на изток, в началото на Голо бърдо“ – и това е споделено там. В деня на намирането.

Спирам до тук…
.
Човешката глупост и наивинитет са безгранични. Особено когато медиите я подгряват или направо я произвеждат, както в този случай.
За мен е напълно безспорно, че Сашко е държан някъде и изкаран сутринта от това „някъде“, за да бъде намерен.
Търсещите, например Христо Кадурин твърдят, че мястото на намирането няколко пъти е претърсвано, вкл. с термокамери и с дронове, но до съкровения момент не са откривали нищо.
.
И няколко въпроса към МВР и Прокуратурата!

 1. Имало ли е обаждане от анонимен източник да търсят край Червена могила към Голо бърдо и с достатъчно конкретика за нещо от семейния бит, което било споделено пред анонимния обаждащ се от Сашко (Да)?
 2. Прегледани са всички видеозаписи от камерите към изхода от Перник към Радомир и камерите в на входа, в Радомир и на изхода от него, както и тези в Червена могила за превозните средства, преминали онзи ден на изчезването (Не)? Ще ги прегледате ли, ще проверите ли собствениците на всички автомобили и наличието на криминално проявени лица сред тях?
 3. Какво намериха проверките на полицията в квартали на София, Перник и Радомир?
 4. И някой от вас, „обществеността“, дето я взимат и я правят на зелен хайвер прави ли връзка между изненадващата акция срещу педофилите, каквато не е имало у нас никога в последните десетилетия и изчезването на Сашко?
 5. Какво се знае за майката в Англия и обкръжението й там? Какви са данните, получени от тамошните власти и защо за тях се мълчи?
  ~~~~~~
  БЕЛЕЖКА: Преди години едни студенти се „изгубиха“ из Стара планини. Из Джендема. Търсиха ги хиляди, вкл. и с хеликоптери.
  Намериха ги и народът тържествуваше!
  Бяха изхарчени милиони. Естествено, платиха ги данъкоплатците, а не бащата на единия от тях- виден бизнесмен-милионер, спряган като местен олигарх.
  Аз обаче за разлика от всички журналисти и медии не повярвах на евтината мелодрама – същата, която се разиграва и сега.
  Лошото е, че и реакциите са същите! Еуфория!
  .
  Ето ги онези постове
  22 май 2014 г.
  „Героите” са за полицейско разследване:
  САМО ТРИ СЦЕНАРИЯ ЗА ИЗГУБЕНИТЕ В БАЛКАНА МЛАДЕЖИ
  23hcjBcak2yKrdcsA8Wl
  24 май 2014 г. ·
  (продължение на поста ми от 22 май)
  Мистерията с изгубените в Балкана получи доказателства!
  ВИКТОР СИ БИЛ ВЪВ ФЕЙСБУК, ДОКАТО ПЪЛЗЯЛ ПО УРВИТЕ!?
  https://www.facebook.com/grigor.lilov/posts/pfbid02ys633nkizrepjVWrUnHk2L4qoncHnzD4Yg2GKstGgKCmMrCitWHho7KiN6B6HFunl

Григор Лилов,фейсбук

Тъпи сме и затова ни лъжат за аутиста Сашко:БЕЗ ВЪПРОСИ СЛЕДВА ЕУФОРИЯТА ПОКРАЙ ЕДНО "НАМИРАНЕ".Тази, нашата държава…

Posted by Grigor Lilov on Saturday, November 19, 2022

Прочетете също

Елена Гунчева: Вождизмът и капаците на очите

ВОЖДИЗМЪТ И КАПАЦИТЕ НА ОЧИТЕ В България 90 % от партиите са лидерски. Обединяват около …

Един коментар

 1. Престанете да си измисляте тревоги, цял късмет е, че Сашко се намери, с помоща на Радиестезиста Ивелин Иванов. Познавам го, и благодаря на съдбата си, че го познавам, на два пъти ми спасява живота. Сашко , и близките му не познавам, нито момчетата които всъшност го намериха, тъй като са послушали Ивелин Иванов, и са допринесли за щасливата развръзка. Пожелавам здраве, радости, и дълъг живот, както на пострадалите, така и на помогналите за щасливата развръзка по този случаен човешки тормоз. Човешка съдба, която е пълна с изненади по фомирането й, затова е нужно да си помагаме, като добри хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.