Новините днес
България

Грозно посрещнаха с викове „оставка“ и ”предатели” премиера Кирил Петков на връх Шипка

Министър-председателят Кирил Петков участва в тържественото честване на връх Шипка по случай националния ни празник – Трети март и отбелязването на 144 години от Освобождението на България. Той бе посрещнат с викове „оставка“ и ”предатели”. Недоволството не стихна, дори когато децата, участващи в честването, рецитираха стихове и пяха песни.

Не е време за политически лозунги. България е над всичко. Да продължим това, за което преди нас са се борили. България над всичко, бе отговорът на премиера Петков.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев, министърът на иновациите и растежа, както и народни представители също участват в тържественото честване на връх Шипка на националния празник.


Всички официални гости на тържеството бяха освиркани от демонстранти на партия „Възраждане“.

Подобни новини

Бившият премиер Бойко Борисов има нови неприятности. В МВР са пристигнали папки с материали от Испания за къщата в Барселона

Novinite-dnes.bg

Кирил Петков: Ако Иван Гешев подаде оставка, бих го поздравил, че е направил нещо отговорно за Българското правосъдие

Novinite-dnes.bg

Владислав Панев: Да, снимал съм се и пред къщата в Барселона. Пред хотел Берлин. Пред други символи на модела Борисов-Пеевски. Снимката днес беше поредния символ на това, което трябва да отхвърлим

Novinite-dnes.bg

Татяна Дончева: Прокуратурата бойкотира процеса за АМ ”Хемус”, ГЕРБ няма да осъди Рашков

Novinite-dnes.bg

Бойко Борисов се пръкна на върха в ЕС и тутакси овладява кризите наред

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар