Новините днес
Мнения

Гунчева с доста остро изказване за Петков: По-лошо от Г….К в управлението няма

ПО-ЛОШО ОТ ГЛУПАК В УПРАВЛЕНИЕТО НЯМА

Последните три десетилетия сме имали много глупаци и откровени крадци в управлението на държавата. От всички партии, тук не мога да ги деля. Има дори хора, които освен политици друго не са работили в живота си. И им личи!

Преживяхме ликвидационните съвети на Филип Димитров, с които ликвидира селското стопанство. Преживяхме реституцията на Лучников, с която всички седесари си върнаха или незнайно как получиха огромни активи, изграждани от българската държава и народ. Преживяхме приватизацията на Иван Костов, който разпродаде държавата за жълти стотинки. Преживяхме Тройната коалиция, която надмина всички по корупция. Преживяхме и Борисов, който ни доведе до състояние на треторазредна африканска държава.

Но днес положението е много по-трагичо. Управляват ни не само глупаци. Управляват ни глупаци, служещи на чужди интереси. С всяко изказване на Кирил Петков се убеждавам, че е по-опасен от човек с ментални и душевни проблеми, въоръжен с Калашников. За него няма проблем дори да ни вкара във война, за да може да го потупат по рамото в американското посолство. За него не е проблем да даде 257 милиона лева за ваксини, които няма да се използват, докато българските пенсионери и работещи мизерстват. За него не е проблем да приюти неонацисти в България и да ги подкрепи от името на държавата. За него не е проблем да наложи санкции на Русия дори преди Германия и Франция, без да мисли кой ще плати цената на глупостта му. За него не е проблем, че българите мизерстват, а сега решава да дава пари за приютяването на украински бежанци. За него не е проблем, че Украйна подкрепяше азовските банди, които горяха живи българи в Донбас. За него не е проблем, че българското малцинство в Украйна от осем години е подложено на терор и геноцид.

Сега ни убеждава, че трябва да даваме пари за бежанците, да водим война, която не е наша и да се караме с държава, която ни е освободила от робство. Пусна американска военна техника и войски в България. За него цената на горивата била предизвикана с реклама във фейсбук от младежката ГЕРБ /направо им завидях, с една реклама да дестабилизираш цяла държава – впечатляващо/, с което освен глупост и слабост, не доказа нищо. За него е нормално да не обяснява за какво е мобилизацията на запаса и зверската цензура, която се налага в медиите и интернет.

За него е нормално да не слуша професионалистите. Като НСО например, които му препоръчаха да не дразни хората на Шипка. Той явно не слуша никого. Освен Козяк, разбира се. И това, съчетано с липсата му на добро владеене на българския език, откровените глупости, които могат да влезят в класацията „Най-големи кандидат-студентски бисери“, както и пълното му непознаване на българската история и народопсихология, ще ни докарат не до проблеми, а до катастрофа.

Медиите ни убеждават, че при проблем, в метрото в София ще се съберат един милион души. Явно очакват бомбардировки над българската столица, друго обяснение няма. Няма обяснение за американските танкове, превозвани през територията на България. Няма обяснения как се проверява кой от украинските бежанци е наистина бежанец и кой от азовските нацисти, клали българи в Украйна. Няма обяснения за какво поръчва йодни таблетки.

Няма по-голям и опасен враг от глупака!!! Освен може би тези, които са го избрали!

Елена Гунчева

ПО-ЛОШО ОТ ГЛУПАК В УПРАВЛЕНИЕТО НЯМАПоследните три десетилетия сме имали много глупаци и откровени крадци в…

Публикувахте от Елена Гунчева в Събота, 5 март 2022 г.

Подобни новини

От скоро по върховете на ГЕРБ се появи звездата Радомир Чолаков. Депутат с дълъг език и манипулатор

Novinite-dnes.bg

Юлиян Войнов: След като руснаците почувстват пълната икономическа болка, те ще трябва да си отговорят за какво плащат и дали цената си заслужава

Novinite-dnes.bg

Петър Волгин: Европа загива. Или по-конкретно казано, превръща се в придатък – мисловен и материален – на САЩ

Novinite-dnes.bg

Теодор Ушев: Що му трябваше на Путин да влиза в Украйна? Да си беше влязъл в България

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Контекстът на войната и агресията на Русия напълно изчезна в новините на централните ни медии

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар