Илиян Василев: Не знам какъв индустриалец е Велев, но определено не разбира от политика

Заглавието на Сега кърти – „индустриалецът“ !?!?! Велев призовава към бойкот на нидерландските стоки. Тук вицът е в това, че ако имаше понятия от индустрия, този човек, който председателства „организация“ на Маджо, щеше да знае, че ако наистина мисли това, ще настъпи пълен колапс поне в две индустрии – Ай Ти и Телекомуникациите. Машините, които произвеждат чипове основно са холандски.


Да не говорим за мястото на Холандния на световните финансови пазари – изобщо трябва да има някакъв филтър до микрофона до масовата публика. Явно има нереализирани политически амбиции – да се не бави, ами да прави партии, но да не говори глупости.
Дори президентът Радев разбра, че тази работа с „булгар, булгар“ не става и възприе някакъв по-рационален там – ок следващата година, а до тогава да свършим работа.

Друг е въпросът, доколко искрено го прави, след като едновременно с това атакува политическите сили, които реално искат промяната, която да доведе до Шенген, и си другарува с ГЕРБ и ДПС – силите, които ни спряха за Шенген. но поне като политик разбра, че рязкото му говорене срещу Нидерландия е във висша степен глупаво и контрапродуктивно.
Напротив, този ход на Рюте и на холандското правителство и парламент са висша проява на загриженост за съдбата на България, на нейните хора, на икономиката и благоденствието. Не само ще купувам техните стоки и услуги /когато са конкурентни/, но и никакво намерения няма да не ходя на концерти на Андре Рийо, още по-малко да не купувам Филипсу и сипвам на Шел.


Не знам какъв индустриалец е Велев, но определено не разбира от политика, още повече международна.

Илиян Василев,фейсбук

Заглавието на Сега кърти – "индустриалецът" !?!?! Велев призовава към бойкот на нидерландските стоки. Тук вицът е в…

Posted by Ilian Vassilev on Wednesday, December 7, 2022

Прочетете също

Интервю с Любомир Кольовски: Трябват ни държавници, а не просто политици. Новините днес медия

Любо Кольовски: Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад

Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *