Новините днес
Мнения

Илиян Василев: Разбирам, че Мая много иска да влезе в Парламента, но урбулешката няма как да стане

Гледаш Мая Манолова и Татяна Дончева и разбираш какви дългосрочни щети е нанесла болшевизацията на българската левица, която настъпва преди 100 години, с премахването на европейските социалдемократи Димитър Благоев и Георги Кирков. За това у нас ляв означава русофил.

Като оставим настрана, че не разбират материята, това което говорят отразява като ехо съветите и информацията на приближението им експерти.

А те всички, до един, свързани с обслужване на вноса на руски газ, и по причина на конфликт на интерес, неспособни да направят обективна оценка.
Най-лошото е, че този акт на агресия от страна на Русия, не предизвика елементарни чувства на солидарност с правителството.

По лошото е, че това е свидетелство за хронична несъвместимост на ценности, и то базисни между хора, които би трябвало зад корупцията, да виждат руския олигархичен модел, ерго да имат някаква избирателност, когато защитават руски интереси.

Разбирам, че Мая много иска да влезе в Парламента, но урбулешката няма как да стане. Хората разпознавата онези, които „на всяка цена“ искат да влязат във властта, и не ги избират. Пак ще се обединяват със Стефан Янев, пак много вождове, малко индианец.

Да използваш вероломния акт на спиране на природния газ, с явната цел да се свали това правитлество от Путин, като повод да атакуваш правителството, в синхрон на Кремъл, означава, че нещо много, много базисно липсва при Мая и Татяна. Иначе цялото „опозиционно“ говорене става само една фасада.

Като Румен Радев – опозиция на Борисов, но не от улицата, а от удобното кресло на Дондуков 2. Не протест за промяна, а борби в елита.

Гледаш Мая Манолова и Татяна Дончева и разбираш какви дългосрочни щети е нанесла болшевизацията на българската левица,…

Публикувахте от Ilian Vassilev в Събота, 30 април 2022 г.

Подобни новини

Евгений Кънев: Не само Западът, но и Китай – основната външна опора на Путин – започва да се съобразява със санкциите

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Кулеба постави Радев на място с общите му приказки за „братоубийство“, „славянски народи“, в които е имплицитно равнопоставянето между жертвата и агресора

Novinite-dnes.bg

Христо Бозуков: Бесен съм! Не оправдавам никаква агресия, при никакви обстоятелства, но някакви зомбита да ме убеждават, че Русия няма НИКАКВА ЗАСЛУГА за да я има сега България

Novinite-dnes.bg

Избухнаха в фейсбук минути след новината за ареста на Бойко Борисов

Novinite-dnes.bg

Василев: Ако това правителство падне, то ще е заради тоталната си неспособност да различи враговете от приятелите си, но най-вече да ги разобличава

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар