Ивайло Мирчев: Борисов дава, депутатите му не дават

Борисов дава, депутатите му не дават. Така ли стана, г-н Борисов? Защо ще гласуваме днес връщането на хартиената бюлетина, внесено като извънредна точка? Нали щеше да има време да обсъдим спокойно промените в Изборния кодекс? Нали обещахте да има специална комисия и обсъждането да протече в една или две седмици, а не в една нощ? А какво стана?

  Явор Сидеров: Истински тревожната новина не е неприемането ни в Шенген

Вашите хора отказаха да направим комисията, която обявихте. Само за парлама ли беше пресконференцията, на която се карахте на хората си за среднощното заседание и правихте щедри заявки за диалогичност? Диалогичност не е „говоря каквото искат да чуят, ама правя каквото си знам“.

  Илиян Василев: Виждате ли разликата? Захари Стоянов е премахнат - бил е трети, при много президенти. Не и при Румен Радев

Как ще убедите когото и да било, че прибързаните промени в ИК са добри за България? Как ще обясните, че връщането към лесните изборни измами е добро за България? Как? Ваше решение ли беше тоя завой, г-н Борисов? Излъгахте ли, като предложихте комисия? Или казахте истината, обаче Вашите хора Ви пенсионираха и поеха друг курс?

  Отхвърлиха приемането на България в Шенген

Ивайло Мирчев,фейсбук

Борисов дава, депутатите му не дават. Така ли стана, г-н Борисов? Защо ще гласуваме днес връщането на хартиената…

Posted by Ивайло Мирчев on Thursday, November 24, 2022

Прочетете също

Бимбалов: Г-н президент, Вие не сте надживял автократичния модел. Напротив, живее ви се този модел

Вчера нашият президент, с румени от доволство бузи, неискрено и безлично заяви, че бил жертва. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *