Новините днес
Мнения

Иван Бакалов: Когато Путин врътне крана, след десетина дни в Европа сигурно ще ни е все едно дали да му плащаме в рубли или евро

Путин очевидно е способен да спре газа още утре, ако не му плащат в рубли. Впрочем, на него долари или евро не му трябват, има санкции, няма какво да си купи с тях. И банките му са отрязани от банковата система, а сметките му в Европа са блокирани.

Предприел е твърд курс на разделяне със Запада и мерките едва ли ще го спрат. Руснаците почнаха да произвеждат ладите си по стандарт Евро 2 и няма да се трогнат, че ще им се смеем колко са изостанали. И в Индия е подобно, и в Китай. Когато Путин врътне крана, след десетина дни в Европа сигурно ще ни е все едно дали да му плащаме в рубли или евро.

Радикално настроените ще намалеят, правителствата ще се разклатят. И тогава ще бъде по-унизително да приемем. Европа трябва да си намери газ преди да се дърпа за рублите. ПП Уил Смит е просто момче от село, не е морален екшън герой. А Оскар за тази му роля е незаслужен.

Путин очевидно е способен да спре газа още утре, ако не му плащат в рубли. Впрочем, на него долари или евро не му…

Публикувахте от Ivan Bakalov в Вторник, 29 март 2022 г.

Подобни новини

Захарова се подигра на Запада със снимка: „Утрото на 16 февруари 2022 година“

Novinite-dnes.bg

Аламанов: Щом „Възраждане“ са обявили гражданско неподчинение и щели да блокират военни заводи, значи всичко е точно

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Янев потвърди, че Радев иска да командва отбранителната и външна политика на страната

Novinite-dnes.bg

Любомир Кольовски с остро изказване по повод залавянето на въоръжения престъпник Бейсим Реджеп Салиф

Novinite-dnes.bg

Любо Кольовски: Бившият премиер и шеф на СДС Филип Димитров, конституционен съдия, е един от най-ярките примери за случайно попадналите в политиката и общестения живот типове

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар