Новините днес
Мнения

Иван Бакалов: Преброихме пилците – видя се, че гербаджиите подкрепящи Борисов са една шепа хора, спретнаха мижаво протестче

Има недоволни от ареста на Борисов – и какво сега, нищо не направиха и т. н. Грешка. Беше много важен и полезен арест. Преброихме пилците – видя се, че гербаджиите подкрепящи Борисов са една шепа хора, спретнаха мижаво протестче. Много добре се получи да ги гледат всички няколко часа по телевизиите да крякат, жалки и опротивели.


Видя се, че там са само прислужници на Борисов, обвързани в схема с него и това е разбойнически клан, а не партия. Видя се също как прокуратурата бойкотира. И обществото все повече разбира, че без смяна на Гешев няма как.


След този арест на Каскета му се трупа още.
Много от недоволните, че Борисов не остана в ареста са научили как действа правовата държава – това е обичайна процедура, адвокат защитава арестувания и ако прокурор не поиска задържане под стража, го пускат след 24 часа.
МВР по закон толкова може – до 24 часа.


Сега случаят провокира прокуратурата да обясни действията си, също и МВР. Ако прокуратурата каже, че няма престъпление и основание, МВР може да отговори, макар да няма право да разгласява обстоятелства. Някои може да се появят в интернет и т. н.


Изобщо, гайките около Боеко се затягат. В организираната му престъпна група по места настъпи страх и паника, тичат да прехвърлят имоти, заминават за чужбина и т. н.
Арестът също така беше много важен да престанат хората да се страхуват. След толкова години рекет мнозина направо са подскачали от радост да го видят арестуван.

Има недоволни от ареста на Борисов – и какво сега, нищо не направиха и т. н.Грешка. Беше много важен и полезен…

Публикувахте от Ivan Bakalov в Неделя, 20 март 2022 г.

Подобни новини

Радослав Бимбалов: Срам ме е все повече. Дъното копаем лесно, защото омеква от сълзи

Novinite-dnes.bg

Владимир Танев: Путин работи за ГЕРБ

Novinite-dnes.bg

Елена Гунчева: Гордостта да си в ЕС и НАТО

Novinite-dnes.bg

Илиян Чавдаров за войната: Каквото и да става, крайният победител е само един и той е ясен

Novinite-dnes.bg

Иван Бакалов: В социалните мрежи се сипят герболеляви коментари как държавата убива бизнеса

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар