Новините днес
Мнения

Иван Грънчаров: Един съюз между две сили, които десетилетия са били кръвни врагове, които взаимно са се избивали- не може да бъде стабилен и дълготраен

Един съюз между две сили, които десетилетия са били кръвни врагове, които взаимно са се избивали- не може да бъде стабилен и дълготраен. Говоря за днешният илюзорен съюз между украинските хазари и западноукраинските бандеровци.

Тези две сили , за сто години, проляха толкова много кръв , във вражда помежду си, че на нормален човек, биха му настръхнали косите. От 1918 до 1941 година – хазарското управление в Москва- изби десетки хиляди украински националисти. а , през 1941-44 година и бандеровци избиха много хиляди украински евреи. Да си спомним само- Бабий Яр. Тези две общности , за тези 100 години си пуснаха толкова кръв, че с нея може да се запълни Каховското водохранилище. Сега, обаче ги виждаме – прегърнати и заедно се бият срещу руският окупатор. Това солиден съюз ли е , или временен брак по сметка?!

Защото, и сега много трудно се прикрива омразата на хората , стоящи зад Зеленски и тези стоящи зад Ярош и другите главорези от Десен сектор, Свобода, Удар, Азов и други фашистки организации. Тази омраза не може да остане без последствие. Просто- не може с гума да се изтрие вековната вражда. Зеленски, въпреки , че е подкрепян от САЩ и ЦРУ, е изолиран във бункера си и всичко което днес става в Украйна е под въздействието на бандеровците. САЩ, също са изолирани в много голяма степен, защото те подкрепят Зеленски и хазарското му обкръжение , но нямат никакво доверие на Бандеровците, и ги подкрепят само защото разчитат, че те ще пуснат максимално много руска кръв. бандеровците , човешкият живот не струва абсолютно нищо. Те са в много по голяма степен загубили човешкият си образ, от всички познати ни от историята главорези. . Те убиха , Денис Киреев, който беше склонен на компромиси. Много е вероятно да убият и Зеленски, който на няколко пъти каза , че е склонен на компромиси с Путин. Излязоха сведения , че срещу него е имало многобройни опити за убийство, но явно го охраняват от ЦРУ и засега оцелява. Разбира се- всички тези опити се прехвърлят на руснаците, но всеки що годе запознат, знае кой е мераклията! Отново повтарям- днешното хазарско ръководство е склонно на компромиси с Москва, но Бандеровците не разрешават. Те няма да проявят компромиси и ще се бият докрай. Защото, Путин , този път е решил да изреже циреят до корен и е заявил , че милост няма да има.

Руската армия вече не третира бандеровците за редовна армия и за тях не се отнасят подписаните споразумения за военнопленниците. Така, че – те са обречени. Зеленски може да се измъкне, но явно го държат в плен. Има възможност- Зеленски да предаде бандеровците и да си спаси живота. Защото Путин ясна каза- ДЕНАЦИФИКАЦИЯ!!!! Каето означава- ликвидация на фашистите. Засега в Москва- Зеленски и хазарското му обкръжение не са в този списък и те могат да се възползват от това, за да си спасят кожите. Скоро ще се разбере. но факт е , че сме свидетели на конфликт, който по своето кръвопролитие вече надминава всичко известно досега. За 20 дена , са загинали най малко 200 хиляди(10000 на ден).

Такива жертви не са давани от Втората световна война. Тогава , за 1400 дена , загинаха 28 милиона- по 20000 на ден. А, Украйна е повече разрушена , от колкото преди 80 години. Дано скоро всичката тази касапница- свърши колкото се може по скоро!

Един съюз между две сили, които десетилетия са били кръвни врагове, които взаимно са се избивали- не може да бъде…

Публикувахте от Иван Георгиев Грънчаров в Неделя, 13 март 2022 г.

Подобни новини

Д-р Аспарух Илиев: Ситуацията в Украйна ни натоварва и афектира, но нека не го прехвърляме като нагласа към всеки човек с руски корени

Novinite-dnes.bg

Манфред Вебер от ЕНП получил 10 млн евро от Борисов, за да го брани?

Novinite-dnes.bg

Николай Слатински: България се оказа предател, предаде Украйна, предаде Европа

Novinite-dnes.bg

Тома Биков: Първата стъпка към решаването на казуса с РСМ е, да се забрани на Трифонов да мисли по него

Novinite-dnes.bg

Петър Бояджиев: Ще ставате богати, когато имате управляващи които ще имат куражът да кажат, на изманиците ще им стъжня живота

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар