Новините днес
Общество

Костадин Костадинов: Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на оръжие за местните американски марионетки, Възраждане изпрати третата поредна пратка с хуманитарна помощ за българите в Бесарабия

Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на оръжие за местните американски марионетки, Възраждане изпрати третата поредна пратка с хуманитарна помощ за българите в Бесарабия.

Това написа лидерът на “Възраждане“ Костадин Костадинов в Фейсбук.

Този път пратихме 10 тона, като освен храни, дрехи и лекарства, сега включихме и офисна техника, която ни беше поискана от общината в Болград.

Общото количество на изпратените от нас дарения достигна 35 тона на стойност десетки хиляди левове.Има обаче нещо, което трябва да знаете. Тъй като украинските марионетки на САЩ създават проблеми на доставките, нашата помощ минава през Молдова и българския район Тараклия. Докато беше в Киев, нашата американска марионетка не спомена и дума за това на местната американска марионетка.

Нещо повече – Петков благодари на Зеленски за това, че помогнал на блокираните в Мариупол български моряци. Същите моряци, които Украйна държа като жив щит в продължение на 54 дни, и които бяха освободени благодарение на ДНР и Русия…Така стоят нещата. Ние българите мислим за нашите сънародници и за българските интереси в Украйна.

Американските марионетки мислят за украинците и за американските интереси в Украйна. Ние доставяме хуманитарна помощ, те доставят оръжие. Проблемът е само, че срамът, който с действията си марионетките лепват на челото на нашата държава, остава за всички нас. Срам, който сме длъжни в най-скоро време да измием.

Костадин Костадинов, Фейсбук

Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на оръжие за местните американски марионетки, Възраждане…

Публикувахте от Костадин Костадинов в Петък, 29 април 2022 г.

Подобни новини

Георги Георгиев, БОЕЦ: Ако политиците помагат ще си заслужат заплатите, ако ли не, ще си заминат. И ще дойдат следващите докато се научат, че гражданите са „държавата“ и плащат за всичко

Novinite-dnes.bg

Мечка мина по улиците на Чепеларе, нападна кошери, изяде мед на метри от къщи в града и си тръгна

Novinite-dnes.bg

Корнелия Нинова: Ще срещнете цялата сила на държавата, ако трупате печалба на гърба на народа

Novinite-dnes.bg

Асен Василев обещава: Битовите потребители на газ ще бъдат подпомагани за месеците от декември до март поради скока в цените

Novinite-dnes.bg

Миролюба Бенатова: А защо не се вълнувахте от сирийските бежанци?

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар