Новините днес
България

Лидерът на „Възраждане“: Колко още може да изтърпи измъчения, ограбен и изтормозен, вече повече от 32 години, български народ?

Разбрах, че още едни “борци” за свобода са готови да дадат оръжие на Украйна. Повече от ясно е, че тези хора са готови на всичко, за да се задържат възможно най-дълго във властта. Управляват на инат. Докога обаче? Колко още може да изтърпи измъчения, ограбен и изтормозен, вече повече от 32 години, български народ?

Крайно време е да си върнем Родината, уважаеми сънародници! Да се запитаме какви искаме да сме, дали горди и независими българи, или мижитурки, подлоги и предатели?

Да живеем свободни в Родината си или да живуркаме, като роби на злокобния колонизатор? От нашите задружни сили зависи всичко! Съгласен съм, дошло е време разделно. Утре нашите деца и внуци ще ни питат какво сме направили, за да живеят те по-добре. Аз и моите съмишленици сме направили своя избор. Време е своя избор на направите и вие! Свобода и независимост за България!

🤔 Разбрах, че още едни “борци” за свобода са готови да дадат оръжие на Украйна. Повече от ясно е, че тези хора са готови…

Публикувахте от Костадин Костадинов в Петък, 22 април 2022 г.

Подобни новини

144 души хванати в нарушение във връзка с изборите

Novinite-dnes.bg

Ружа Райчева: Днес Петков уби рибата с две грешки в едно изказване. Наложи се първо Заков, а после Министерски съвет да опровергава думите му

Novinite-dnes.bg

Николай Хаджигенов: Борисов дезинформира за подслушванията в България

Novinite-dnes.bg

Трус в СДС: Изключиха бургаска организация! Те: Разчистване на сметки заради ГЕРБ

Novinite-dnes.bg

Георги Гьоков смята, че минималната работна заплата трябва да бъде 760 лв.

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар