Новините днес
Мнения

Луна изригна срещу премиера: Ще те сменя, Кириле!

Певицата Луна, която бе и кандидат за президентския пост, този път показа апетит и към премиерското кресло. В пост в „Инстаграм“ тя скочи на министър-председателя за позицията на страната ни за НАТО и се закани: „Ще те сменя, Кириле!“, цитиран от Novini.bg

„Не Кириле, ние не сме НАТО! Ние сме България! Набий си го в главата! От 1300 години сме България! И, ако дори тази проста истина не можеш да я проумееш, просто не заслужаваш да си премиер на тази древна и със славна история България!“, гневи се тя. 

„Запомни Кириле, че българския народ е търпелив, но вече започна да НИ писва! Започва да ни писва да говорите от наше име за неща, които ние не приемаме! Не приемаме Кириле, да участваме в конфликт срещу свои братя и сестри!“, написа още тя. 

Подобни новини

Репликата на Корнелия Нинова, че Крум Зарков имал проблем с БСП, защото защитавал „яростно“

Novinite-dnes.bg

Диана Дамянова към прокуратурата: Драга Сийке, нахлуйте в Министерския съвет и оковете с пранги краката на Кирил Петков!

Novinite-dnes.bg

Димитър Байрактаров: В България мъжете от Украйна, здрави и прави се разхождат с Азовски знамена и плачат, като ощипани моми, че им крадели номерата на скъпите возила

Novinite-dnes.bg

Владимир Танев: Мутрите загряват на тъчлинията. Ако ги пуснете в игра, България ще ви проклее

Novinite-dnes.bg

Юлий Георгиев: Това, че българинът усеща събитията през джоба и стомаха си е потвърждавано многократно

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар