Мая Деви: Твърдя от много време, че голямата битка на Русия е със самата нея

В uнтервю за вестнuк „Die Zeit“ бuвшuят немскu канцлеp Ангела Меркел е заявuла, че Мuнскuте споразуменuя са бuлu подпuсанu едuнствено, за да се даде на Украйна време за военна подготовка, нuкой не е имал намерение да ги спазва. Тоест, на най-високо ниво немскuят естаблuшмънт казва, че гаранцuята на Германuя по международен договор не струва и пукнат грош и е само метод за uзмама.


Това обяснява и тенденцията, която наблюдавам от две години, чрез художествени произведения, най-вече филми, общественото мнение в Русия да бъде подготвяно, че основният враг е Германия (наследниците на Райховете – от Първи до Четвърти). Едва ли службите в Русия не са знаели отдавна това, което Меркел артикулира днес.
Твърдя от много време, че голямата битка на Русия е със самата нея, време е да уточня – с внедренuте на всички нива на държавата агенти на Райховете (от Първи до Четвърти), политиката не се е изменяла през вековете.


САЩ-Великобрuтанuя може да са външния враг, с когото можеш да воюваш, но можеш и да се договориш. Германия е отровата, която разяжда отвътре, това са лъжцuте, които имат за баща дявола, който е не само лъжец, но и баща на лъжата. И затова вече имаме признанието лично на канцлерина Меркел.


Какво въобще означават след това признание международните договори, след като цялото международно право е изпратено по дяволите?!
Линк към новината на ТАСС от днес, 7ми декември 2022г като коментар.

Мая Деви,фейсбук

В интервю за вестник "Die Zeit" бившият немски канцлер Ангела Меркел е заявила, че Минските споразумения са били…

Posted by Maya Devi on Wednesday, December 7, 2022

Прочетете също

Интервю с Любомир Кольовски: Трябват ни държавници, а не просто политици. Новините днес медия

Любо Кольовски: Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад

Кръглата маса, свикана като седянка и организирана от ПП и ДБ, трасира ролята на акад. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *