Новините днес
Политика

Методи Андреев: Има впечатление, че “Атака”, партията на Стефан Янев и “Възраждане” са проруски

Това, което в момента излиза като доклади от ДАНС и ДАР, това са годишни доклади за пред парламента. Такива доклади е имало и преди. Сега прави впечатление, че този път службите – единствено в ДАР няма спомената Русия като източник на хибридни атака и заплахи. Това каза по НТВ Методи Андреев, цитиран от Фрогнюз.

По-важно е какво са дали в секретната част. За всички хора стана ясно ,че Русия не е онази държава, която е братска и мисли за добруването на българите е народите по света. Тя започна една нелогична и завоевателна война в демократична Украйна. Виждаме, че Русия рекетира света чрез газа. 

Има впечатление, че “Атака”, партията на Стефан Янев и “Възраждане” са проруски. Какво правим с партии като ГЕРБ-СДС. Да не забравяме, че Борисов увеличи концесията на “Лукойл” на парка Росенец на 30 години и построи тръбата за газ към Сърбия и Унгария.  Руснаците не са глупаци. Те имат идиоти като изброените партии. Има хора, за които не можете да предположите, че работят за Русия. Това е т. нар. Пета колона. Защо се отказаха от транзитните такси, защо изчезна пътната карта?! Трябва да има информация, но нашите служби са тежко пробити от руско влияние. 


В България има огромна мрежа от руска агентура. Агентите за влияние са ясни. Проблемът са агентите за политическо и икономическо влияние. ДС разви  през 82-ра година едно оперативно мероприятие “Възраждане”. Вие никога не сте чували за тези хора. Те сега работят тайно. Там има президенти, министри,  депутати, висши магистрати.

Подобни новини

Иво Сиромахов: Портних няма да влезе в затвора! Съдът и прокуратура не вкарват там политици

Novinite-dnes.bg

Токът за бизнеса в България поевтинява с 33 процента от днес

Novinite-dnes.bg

Терминалът в Ревитуса е с удвоен обем, може да доставя втечнен газ и за България

Novinite-dnes.bg

ЕК прие споразумение за партньорство с България на стойност 11 млрд. евро.

Novinite-dnes.bg

Хиновски за отношенията с „Газпром“: Нещо като освобождението на България от турско робство

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар