Новините днес
Мнения

Най-после война! Вдигнете си ципа, бе, хора, кака се омъжи

Доживяхме! След като опита военни действия срещу президента Румен Радев и се натъкна на мощен отпор в лицето на многохилядни протести, „инструментът“ на Господ, както сам се нарече Гешев, обяви война на премиерът Кирил Петков. Докато ортакът му в другаруването с Борисов и компания Сотир Цацаров призова правосъдния министър Надежда Йорданова да се яви на рапорт при него, Гешев подходи по същия фатмашки начин към министър-председателя, пише собственика на Фрог Нюз.

Чисто съвпадение в стила, разбира се…

Целта е ясна: новата власт да бъде унижена и да клекне пред задкулисието.

Цацаров и Гешев така и не разбраха, че Борисов и пиратския му кораб потънаха, а Веселият Роджър с череп и кости ще видим скоро в съдебната зала, а защо не и в някоя от килиите на затвора.

Война! Това искат Гешев и Цацаров и дрънкат ръждясали оръжия като призовки и искания на списъци с мутри и корумпета, които уж щели да проверяват, а всъщност по традиция да „изперат“.

Петков вече отговорил на милиционера с юридическа диплома от школата в Симеоново, че очаква да чуе от него докъде я докара прокуратурата по казуси като „Мата Хари“, „Барселонагейт“, по казуса „Магнитски“, кредитите от ББР, скандалът с висши магистрати „Осемте джуджета“ и т.н. и т.н. Неочаквана реакция, от която Гешев се възпалил до немай къде. Защото и той, и всички българи знаят, че въпросните гейтове са стигнали до кривата круша.

Гешев и Цацаров искат война и се надяват на противника да му се разтреперат мартинките. Заблудили са се.

Кака се ожени, а те още тичат с отворени ципове…

Дори Петков и останалите край него да се окажат по-миролюбиви от средно приличното, хората от протестите – и много други – няма да допуснат реванш на мутрите.

Огнян Стефанов

Подобни новини

Стефан Гамизов: Кирил Петков сгреши, но всички ние сгрешихме много повече, че не го притиснахме, да даде оръжие на Украйна и 2 милиона тона зърно

Novinite-dnes.bg

Президентът Румен Радев издигна България на висота и на мястото на което трябва да бъде страната ни

Novinite-dnes.bg

Едвин Сугарев: Няма как Путин да не знае, че дори и пръв да започне ядрения конфликт, неговата страна така или иначе ще бъде унищожена

Novinite-dnes.bg

Томислав Дончев реди лакърдии по БНР и сам не си вярва

Novinite-dnes.bg

Журналистът Владимир Танев: Ултра евроатлантически ястреби ме нарочиха за путинист и агент на Кремъл

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар