Николай Бареков: Оставката на един мижав Главен секретар на МВР е крайно недостатъчна

Оставката на един мижав Главен секретар на МВР е крайно недостатъчна и дори обида за обществото. Само в мандата на Служебното правителство за 2 месеца има три зловещи инцидента – Бус с нелегални мигранти уби двама полицаи, друг полицай бе убит на оградата от трафиканти на мигранти, още един бус с мигранти се вряза смъртоностно в патрулка с двама полицаи!!!

  Димитър Байрактаров: Европа сякаш е загубила всякакъв инстинкт за съхранение!

Налице са не инциденти, а тенденция. Държавата ни се е превърнала в разграден не двор, а разграден обор и мигранти нелегално прииждат на Кохорти и Легиони!!! #Оставка на сужебния министър на МВР е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! А липсата на редовно правителство ще ни струва ОТКАЗ за Шенген от ЕС и пълен разпад на държавата.

Редовен и стабилен кабинет с мандат на първата политическа сила е единствено логичен и абсолютно задължителен изход от безпрецедентната политическа и икономическа катастрофа, а всичко друго е национално предателство и хазарт с живота на хората. Радев трябва да спре да си разиграва коня на гърба на партиите у нас. Държавният глава аварийно реже гущерови опашки, за да спаси цялата си кохорта от змийчета. Всякакви еквилибристики с третия мандат на предпоследния и последния Прокопиев (ДБ/ДСБ) или Ковачки (Стефан Янев) са вредни за България олигархични експерименти на гърба на народа ни.

  Илиян Василев: Виждате ли разликата? Захари Стоянов е премахнат - бил е трети, при много президенти. Не и при Румен Радев

Бандитите и чуждите нашественици надушиха кръв и разпад на държавността и влязоха през парадния вход като варватите в Древен Рим. Бантустан. Дали нашите приятели от САЩ харесват това?

  Димитър Шивиков: От вчера съм разтърсен до дъното на сетивата си

Николай Бареков,фейсбук

Оставката на един мижав Главен секретар на МВР е крайно недостатъчна и дори обида за обществото. Само в мандата на…

Posted by Николай Бареков on Tuesday, November 22, 2022

Прочетете също

Биньо Бинев: Не знам каква ни е ползата от ЕС, но вредата му взе да ми идва в повече

Дали българските граничари са стреляли, или не, не е, ама изобщо не е ясно, но …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *