Новините днес
Политика

Николай Хаджигенов: Целият свят ни гледа както никога досега. Правителството трябва да започне да дава политически знаци, като изгонването на Митрофанова

За да може правителството да продължи работата си и да издържи, то трябва да започне да взема по-рационални решения и да спре да се връзва на дивотиите на Корнелия Нинова. Това заяви пред Нова телевизия адвокат Николай Хаджигенов.

„Единственото хубаво нещо на войната в Украйна е, че се вижда кой работи за Путин – пряко, косвено или просто върви по неговите стъпки. „Възраждане, БСП, Стефан Янев, Татяна Дончева – интересно е“, обясни той.

Според него предсрочните избори са опция и в това няма нищо страшно: „Предсрочни избори никога не се изключват. Създаването на следизборна коалиция очевидно е грешка.“

„Трябва да бъдем предсказуеми за Европа и за целия свят“, добави Хаджигенов и призова управляващите: „Започнете да давате политически знаци. Когато има политически знаци, те следват икономиката и парите.

„Целият свят ни гледа както никога досега. Правителството трябва да започне да дава политически знаци, като изгонването на Митрофанова. Ако започнат с тях, ще дойдат икономиката и парите. Политиката е, че трябва да се вземат адекватни решения, които са непопулярни Ако някой иска кариера – не да стане политик, а да отиде да работи в корпорация или да бъде адвокат“, допълни Николай Хаджигенов.

Подобни новини

Костадинов от „Възраждане“: Американските марионетки в България, управляващи държавата ни, съзнателно провокират Русия

Novinite-dnes.bg

Кьовеши се среща с Йорданова, Рашков и Гешев

Novinite-dnes.bg

Явор Божанков: Ако санкциите работеха и бяха ефективен инструмент, нямаше да стигнем до война

Novinite-dnes.bg

Ива Митева: Не извиваме на никого ръцете, но не сме съгласни да бъдат унижавани хората

Novinite-dnes.bg

Нинова: БСП няма да позволи на България да бъде намесена във войната чрез доставка на оръжия

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар