Николай Марков: Нашите продажни политици взеха тайно решение и направиха всичко възможно, за да изгонят руснаците от българското море

„Стреснѝ се, племе закъсняло!

Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!“

Нашите продажни политици взеха тайно решение и направиха всичко възможно, за да изгонят руснаците от българското море. Сега кой дойде на тяхно място? Никой. Черноморието стои празно и тук там може да срещнете някой пиян германец, англичанин или испанец. Заетостта на почивните бази стана под 30%, а бъдещето на туризма, неясно и неустойчиво. А какво беше преди това – руснаците си обичаха да идват тук и беше пълно с тях, техните родители и деца – цели лагери имаше.

След това нашите продажни политици решиха, че българската военна индустрия има потенциал да издържи една война в Украйна, независимо, че всъщност тази индустрия е чисто руска. Руснаците ни направиха мощна индустрия с която да владеем целия близък изток и Африка, а ние с техните оръжия по техните бащи, майки и деца. Това направиха политиците ни, а вече се готвят да ни пържат и във война срещу Русия.

И мощна енергетика направиха руснаците у нас. Всичко от игла да конец. Най-мощната енергетика на целия балкански полуостров, а сега какво стана – върху руското яйце клекна американска кокошка!!! Тя щяла да измъти по-хубава енергетика, ама някой друг път. От много години клечат върху руските мощности и пишат документи, че слагат филтри по комините. Това им е цялата „инвестиция“, докато ни ограбват всеки месец. Руснаците ограбваха ли ни джобовете? Не, разбира се. Руснаците дадоха, американците взеха!!!

Нашите продажни политици унищожиха до нула и армията ни. Някои спечелиха милиарди от разпродаване на руските оръжейни системи, а България остана гола и боса. Напъно незащитена при факта, че имахме реални мощности да съборим половин Европа, да не говорим за Турция и Гърция. Сега сме с голи задници и който иска ще ни избие като мравки.

Нашите продажни гадове унищожиха и хранително-вкусовата промишленост. До основи. А кава промишленост имахме само, супер. Бяхме лидери в производството на неща, които другите не са сънували, че съществуват. Страхотни български хранителни продукти – от киселото мляко до пектина! Мед течеше по улиците, най-качествения мед на тази планета! С мед и вино се раждахме и умирахме! И с много други неща. Сега от производители и износители ни превърнаха в обикновени консуматори на токсични европейски стоки. Некачествени. И много скъпи. Целта е да ни оберат и спестяванията.

Всичко това го направиха нашите гадове в парламента. Какво заслужават тия, а?

Николай Марков, Фейсбук

"Стреснѝ се, племе закъсняло!Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!"Нашите продажни политици взеха тайно решение и…

Posted by Nikolai Markov on Friday, March 10, 2023

Прочетете също

Кеворк Кеворкян: Далаверата зад паметника

Дивата приватизация на Костов вървеше с пълна сила, когато през август 1999 година взривиха мавзолея …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.