Новините днес
МненияБългария

Нина Ненова: Възрастна жена в безпомощно състояние, оставена да умре

Възрастна жена в безпомощно състояние, оставена да умре.
Това е Кръстяна Кирилова на 90 години. Живее сама в центъра на град Враца, няма деца, оставена е на грижите на племенника си, който дори не я поглежда. Съседи забелязват, че храната оставена от социалната служба пред вратата си стои недокосната и тогава решават да сигнализират институциите.

Започва ходене по мъките, препращане от една служба на друга. Всеки казва, че няма правомощия да се намеси. Междувременно жената лежи неподвижна и няма кой да й даде нито вода, нито храна.

Беше извикана и спешна помощ, която констатира тежкото състояние на жената и крайната нужда да бъде настанена в заведение с 24 часова грижа. Молим тази информация да бъде споделена и да помогнем на един умиращ човек. Недостойно е така да приключи един човешки живот!

Нина Ненова,фейсбук

Нина Ненова: Възрастна жена в безпомощно състояние, оставена да умре

Възрастна жена в безпомощно състояние, оставена да умре. Това е Кръстяна Кирилова на 90 години. Живее сама в центъра…

Posted by Nina Nenova on Saturday, September 17, 2022

Подобни новини

Анна Цолова коментира казуса ”Труд”: Медиите, които станаха слуги на ГЕРБ и ДПС, убиха журналистиката

Novinite-dnes.bg

Байрактаров: Нинова ми беше обещала пред камери, че ще помогне за изграждането на нова ДГ, но повече не й видях очите

Novinite-dnes.bg

Димитров към македонците: Не искате да сте мнозинство като българи в България – Децата ви ще бъдат малцинство като македонци в Албания!

Novinite-dnes.bg

Христо Иванов: Ако съветниците в министерствата се държат като надзорници без полезна функция, политическият кабинет има начини да ги изолира

Novinite-dnes.bg

Елена Гунчева: Всички сте ми свидетели, че не съм фен на Стефан Янев, но сега той е единственият, който запазва някакъв здрав разум и благоразумие в ситуацията

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар