Новините днес
Мнения

Олег Сафари: Изключително дебилно е няколко седмици парламентът и правителство да се занимават с Украина

Изключително дебилно е няколко седмици парламентът и правителство да се занимават с Украина, когато сме на прага икономическо цунами със свръх инфлация, бясно растящи цени, очакван енергиен колапс и още по жестоко обедняване на населението в най-бедната държава на ЕС.

В голяма степен това ни го внесоха американските и европейските началници, които изобщо не ги интересува народа, а единственно краткосрочни политически интереси. Европейският съюз вече окончателно се превърна от икономическа в полит-идеологическа организация, където идеологията, цензурата и ограниченията достигнаха нивата на СССР.

Страшното е, че в последно десетилетие интелектуалното ниво на европейските началници до такава степен е деградирало, че те просто не виждат наближаващата катастрофа за целият ЕС и за тях лично.

Дългогодишно промиване на мозъци, абсолютно подчинени медии, потискане на алтернативно мнение – всичко това сме го минавали. Сега изглежда сме втори път в първи клас.

Изключително дебилно е няколко седмици парламентът и правителство да се занимават с Украина, когато сме на прага…

Публикувахте от Oleg Safari в Сряда, 4 май 2022 г.

Подобни новини

Според Кирил Арсов руската армия работи в интерес на украинската мафия

Novinite-dnes.bg

Елена Гунчева: И тия като ония! „Оди пеша!“

Novinite-dnes.bg

Бимбалов: Дадохме най-висока оценка на Украйна. Това дразни онази шумна, малка, карбовска енория, която се прави на народ

Novinite-dnes.bg

Гунчева с доста остро изказване за Петков: По-лошо от Г….К в управлението няма

Novinite-dnes.bg

Костадин Костадинов: Задържаха Бойко Борисов два дни преди идването на американския министър на отбраната, който ще иска от България да предостави оръжия на Украйна

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар