Петър Бояджиев: Путин прави това което са правили руските царе създавайки руската империя

С всяка бомбаровка срещу гажданите, жени баби, дядовце, деца, включително и бебета в Украйна, Путин копае пропаст между собствената си страна и цивилизованият свят. Путин прави това което са правили руските царе създавайки руската империя. Те се интерсуват от земята.

Принципът им е бил един и много ясен, завземаме земята, избиваме една част от населението за да освободим место за руснаците, които ще се заселят и за да всеем страх, сред останалите. Да, но днес сме в 21 век, а не в 18 или в 19 век. Всеки ден той затваря вратата за едно евентуално дипломатическо уреждане на конфликта.

Демократичният свят няма друга опция, освен да обезвреди Русия или да допусне да бъде унищожен. За съжаление всеки ден някакъв трети изход от създадената ситуация се отдалечава и ставе все по-малко възможен. Всеки ден все повече западни лидери наричат поведението на Путин, варварско.

Но, или оставаме варварите да ни унищожат, или ние чупим носът на варварина. На някои хора може това да се стори много силно, но силно или слабо, това не зависи от нас, свободният свят. Пред този избор сме поставени от европейският Хитлер на 21 век- Путин. Следя много подробно войната и забелязвам, че нещата вървят в тази посока. Като роден в България и не се отказал никога да смятам България за моя Родина, ми е много тежко, че в тези решителни времена, политиката на България е проруска и пропутинска. Още по голямо отвръщение изпитвам, към предрешените евроатлантци, като Борисов, Радев и другите около тях.

Петър Бояджиев, Фейсбук

С всяка бомбаровка срещу гажданите, жени баби, дядовце, деца, включително и бебета в Украйна, Путин копае пропаст между…

Posted by Peter Boyadjiev on Friday, December 16, 2022

Прочетете също

Николай Марков: Демокрацията у нас дрънчи като празна тенджера! И много дразни ограбените гладни

Слушах пламенните слова на Христо Иванов, като говорител на демокрацията и си мисля, че от …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *