Новините днес
Мнения

Петър Волгин: Истината е, че пет пари не дават нито за Украйна, нито за Путин

Предполагам разбирате, че на всички тези правоверни евроатлантици и конюктурни русофоби, които така самоотвержено ежедневно се раздават по телевизорите, не им пука нито за международното право, нито за глобалната справедливост.

Тези хора не се борят за световен мир, нито горят от автентичен гняв срещу диктаторите. Единственото, което води тяхната бясна активност, е надеждата, че ще успеят да подобрят кариерните си позиции и финансовото си състояние. Русофобите искат пари и власт. Един почти си беше повярвал, че е станал министър, та трябваше по нощите да му прекъсват сладките министерски сънища. Но това е само айсберга.

Знаете ли колко службогонци вече са на нисък старт, развяват русофобията си и чакат да ги поканят – за министри, зам-министри, директори на дирекции, шефове на медии, да печелят от обществени поръчки и да получават изгодни бизнес-предложения. Всичкото бездарие, цялата посредственост сега се пише „приятел на Украйна“ и „борец срещу путинизма“. А истината е, че пет пари не дават нито за Украйна, нито за Путин.

Надяват се, че скандирайки правилните лозунги, професионалната им безпомощност няма да се забележи, че фалшивата загриженост ще им осигури мечтаната кариера. Вероятно така и ще стане. Каквото и да скандират обаче, каквито и постове да заемат, ще си останат същите бездария, каквито са били винаги.

Предполагам разбирате, че на всички тези правоверни евроатлантици и конюнктурни русофоби, които така самоотвержено…

Публикувахте от Петър Волгин в Неделя, 6 март 2022 г.

Подобни новини

Николай Милчев: Интервюто на Иван Костов пред Цветанка Ризова по БТВ е нещо като кризисен пиар, нещо като лично оправдание

Novinite-dnes.bg

Евгений Кънев: Развръзката в Украйна е ясна. Това, което не е напълно ясно кога ще се случи поражението на Русия

Novinite-dnes.bg

Емил Джасим: Мустафа Карадайъ тази вечер в „Панорама“ се държи нагло като охранител от НСО на плажа в Росенец

Novinite-dnes.bg

Бабикян: Прекрасно знаем, че Путин нападна Украйна, но сме заети да се чудим защо е такава цената на газа и краставиците?

Novinite-dnes.bg

Сдружение БОЕЦ: Кирил Петков, да си играете на извинения и молби за оставка с Митрофанова и Гешев не е решение. Тези трябва да бъдат отстранени незабавно

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар