Новините днес
Мнения Свят

Петър Волгин за Еманюел Макрон: Не е просто президентът на богатите и любимият политик на глобалните финансово-политически елити

Еманюел Макрон не е просто президентът на богатите, както отдавна го наричат. Той е любимият политик на глобалните финансово-политически елити. Те правят всичко възможно макроноподобни персонажи да заемат най-високи постове във всички държави.

Затова и постоянно се инвестира в изработката на подобни пластмасови политици, които биват инсталирани навсякъде по света, включително и в България. Основното изискване към този тип политик е да бъде опериран от всякаква собствена мисъл и да повтаря до втръсване мантрите за „евроатлантическите ценности“.

Глобалните медии превръщат подобни безмозъчни фигури в герои и сатанизират всички, които дръзнат да се противопоставят на официозното мислене и говорене. Срещите „на върха“ на подобни политици са по същество сбирки на мъпети, които се движат и си отварят устата точно, както искат кукловодите им.

Днешната мейнстрийм политика е олицетворение на върховната баналност и на абсолютния отказ от самостоятелно мислене. Перманентен танц на политически коректната посредственост.

Петър Волгин, Фейсбук

Еманюел Макрон не е просто президентът на богатите, както отдавна го наричат. Той е любимият политик на глобалните…

Публикувахте от Петър Волгин в Неделя, 24 април 2022 г.

Подобни новини

Адв.Емил Василев с остри критики към Лена Бориславова относно „съдебна реформа“

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Путин няма да прекрати доброволно войната си срещу Украйна. Санкциите на Запада не осакатяват Русия незабавно

Novinite-dnes.bg

Ето я бомбата, която никой не иска Путин да използва

Novinite-dnes.bg

Путин подписа указ, забраняващ влизането на българи и други руски врагове

Novinite-dnes.bg

При тежка автомобилна катастрофа в Турция са ранени 41 души и трима загинали

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар