Румен Радев и Дмитро Кулеба се срещат днес

Украинският външен министър Дмитро Кулеба се среща с президента Румен Радев днес. Той е втори ден на посещение у нас и вече проведе срещи с премиера Кирил Петков и външния ни министър Теодора Генчовска.

Темата за осигуряване на оръжие за Украйна не е повдигана при разговорите, стана ясно от изказването на министър-председателя. Дмитро Кулеба е изразил благодарност на правителството за помощта, която страната ни оказва на бягащите от войната украинци, а министър Генчовска заяви, че България ще продължи да подкрепя Украйна съобразно нашите възможности.

Днес украинският външен министър ще бъде изслушан и в Комисията по външна политика в Народното събрание.

Прочетете също

Предизборен дебат: Плюсове и минуси от влизането ни в еврозоната

Дебат за плюсовете и минусите от влизането на България в еврозоната в ефира на Нова …

Един коментар

  1. БОРИС ДОБРЕВ!!!

    ТЕ НЕ СА ЖИВЕЛИ В БЪЛГАРИЯ,90%от българския народ сме за връзките с русия,вИЕ ЗАТОВА СЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ С РУСДНАЦИТЕС ДУМАТА999– БРАТУШЩИ,така че тези продажници да се върнат в4 КЛАС И ДА ИЗУМАТ99БЪЛГАРСКАНА ИСТОРИЯ ,па тогаз да се цанят да ни управляват, А СЕГА МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРОДАЖНИЦИ,ние ще подновим договора с газпром,за газа,АКО ТРЯБНА И ЖИТО И СЛЪНЧОГЛЕД ШЕ ВНЕСЕМ ОТ РУСИЯ,няма заради вас продажни клоуни да мръзнем и гладуваме111

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.