Новините днес
Свят

Руски политолог разкри защо Путин е навъсен и изнервен: Кабаева е бременна, но не от него

Бившата състезателка по художествена гимнастика и спряганата за любовница на руския президент Владимир Путин Алина Кабаева вероятно е бременна. Това твърди политическия експерт Валерий Соловей, според когото обаче бащата на очакваното дете не е бил държавният глава, пише украинската медия УНИАН, цитирана от Фрогнюз.

„Стопанинът на Кремъл в последно време ходи навъсен и изнервен. Това е разбираемо, тъй като той е разбрал, че неговата дългогодишна интимна партньорка, отново е бременна, но не от него“, твърди експертът, позовавайки се на достоверни източници, пожелали анонимност.

По думите му Кабаева е изневерила на президента и това е било главната причина за потиснатото настроение на държавния глава.

По данни на швейцарския вестник „Зонтаг цайтунг“ гимнастичката е родила на Путин двама сина. По-голямото момче се е появило на бял свят в Швейцария през 2019 г., а второто – четири години по-късно в Русия.

За интимната връзка между Кабаева и Путин се заговори още през 2008 г. Двамата обаче категорично  отричат тези твърдения.

Подобни новини

Бивш автор на речите на Путин: Той целеше украинците да се предадат, а Зеленски да избяга в САЩ

Novinite-dnes.bg

Путин май вече си избра наследник: Кой е Николай Патрушев и защо украинците не бива да се радват?

Novinite-dnes.bg

Горят съоръжения и летища в цяла Украйна

Novinite-dnes.bg

NY Times: Потъването на „Москва“ за Русия е все едно да потъне самолетоносачът USS „Джордж Вашингтон“ за САЩ

Novinite-dnes.bg

Обявиха награда за залавянето на Кадиров – къща с 40 декара, близо до Киев

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар