Новините днес
Криминално

Съпругата на убития Удо Ланге издала любовника си на разследващите

Елизабет, съпругата на наръгания швейцарец Удо Ланге, е посочила на разследващите кой е убиецът му. Тя е била разпитана снощи пред съдия.

Именно тя е посочила като извършител своя служител в пекарната Борис. Двамата са близки, дори се говори, че имали връзка, допълва „24 часа“.  Убийството е станало в гаража на дома на семейството в пернишкия комплекс „Делта Хил“, където е била и пекарната. Удо е бил наръган с шило, което е пробило белите му дробове и причинило вътрешен кръвоизлив, от който мъжът е починал. Това е станало на 11 август вечерта.

„Работи се и по установяване на евентуална съпричастност на други лица“, посочи зам. окръжната прокурорка на Перник Албена Стоилова. И обясни, че все още не може да се каже категорично как е бил убит Удо. Той има нараняване във врата, което е пробило белия дроб. „Имаме информация за евентуалния предмет, но чакаме експертизи“, обясни тя. Неофициално се говори, че става дума за шило.

 Самото убийство е станало в гаража, по това време Елизабет си е била у дома, но не е присъствала на смъртта. Засега не се потвърждава версията, че мъжът е преобличан.

Тялото на бизнесмена бе открито от съпругата му в петък вечер, в дома им, който се намира в комплекса „Делта хил“ край село Кладница. Първоначално не бяха открити следи от насилие, а по-късно стана ясно, че Удо Ланге е бил убит.

Подобни новини

Кола падна в пропаст край Симитли, шофьорът загина

Novinite-dnes.bg

Биснесменът Илия Златанов е със заплаха за живота

Novinite-dnes.bg

Марешки получи 4 години затвор на втора съдебна инстанция

Novinite-dnes.bg

11-годишно момиче е в неизвестност от 4 дни

Novinite-dnes.bg

Полицаи гониха пиян турски тираджия, карал по джанти на АМ „Тракия“

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар