Новините днес
Политика

Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка

Еуфорията в сърцата на българите е била също толкова силна. Защо са се били нашите предци? Защо са дали живота си опълченците на Шипка? Защо са дали живота руски воини, украински воини? За да бъдем свободни, независими, да имаме България единена. Така започна словото по време на честванията на паметника Шипка премиерът Кирил Петков.

Стига сме се делили на различни групи. Време е да кажем всикчи сме българи и всички почитаме националния празник на България.Всеки, който иска да направи разделение днес не работи за интересите на нашата страна. Нека покажем, че България е над всичко. Честит празник, българи!, каза още Петков.

Снежна топка в главата постави точката на тържественото слово на премиера Кирил Петков на Шипка. Той беше мощно освиркван от русофили и активисти на „Възраждане“, докато призоваваше за единство.

Чуха се скандирания „Русия!“, „Предатели!“, „НАТО вън!“ и др. от множеството със знамена на Русия и партия „Възраждане“ .

Слово на Кирил Петков

Слово на Кирил Петков

Публикувахте от bTV Новините в Четвъртък, 3 март 2022 г.
Източник: БТВ

Подобни новини

Борис Ячев: Какво всъщност направихте, скъпи северномакедонски братя?

Novinite-dnes.bg

Георги Георгиев- БОЕЦ: Гешев се гърчи в Брюксел и сипе поредните лъжи. До края на февруари Гешев няма да е главен прокурор

Novinite-dnes.bg

Фандъкова твърди, че Борисов няма да съди България, не искал да й навреди

Novinite-dnes.bg

Петков: Партията на Янев ме изненада, назначението му беше грешка

Novinite-dnes.bg

Мика Зайкова: Трима арестанти, които са крали милиарди като за световно изведнъж говорят, че демокрацията е в опасност

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар