Новините днес
България

Стефан Гамизов: Бях блокиран за 6 дни, да казвам истината за войната в Украйна, а вече и геноцида срещу мирното население провеждан от диктатурата в Русия там

Както знаете бях блокиран за 6 дни, да казвам истината за войната в Украйна, а вече и геноцида срещу мирното население провеждан от диктатурата в Русия там.

Това налага да преосмисля стратегията си за противопоставяне на всичко това в тази социлна мрежа, защото очевидно в нея има механизми даващи предимство на тези, които подкрепят Русия в тези нейни действия.

Механизми под формата на хора или пропуски в алгоритмите ѝ за налагане на ограничения.

Вярвам, че е въпрос на дни, ако казвам истината за случващото се, този мой профил с толкова много следващи ме достойни, демократични и подкрепящи свободната човешка воля хора, да бъде унищожен с нови и нови рестрикции.

Ще ви съобщя днес, какво ще предприема, за да имате свободен достъп до думите и действията ми без да сме заплашени от рестрикции и ограничения.

Украйна се държи, но войната на диктатурата в Москва навлезе в садистична фаза на терор над цивилните.

Това означава и че всеки подкрепящ диктатурата в Москва, руските фабрики за тролове и руските разузнавателни служби ще “превключат” на друго ниво на виртуална агресия и дезинформация.

Бъдете готови за нещо съвсем ново!

Гамизов официално “превключва” в режим на защита на правото ни да бъдем свободни и да има законово възмездие за всеки, който подкрепя или извършва насилие срещу демократична Украйна, тероризира гражданското население там, създава условия в полза на диктатурата в Москва да вредят на България и свободните хора изобщо!

Както знаете бях блокиран за 6 дни, да казвам истината за войната в Украйна, а вече и геноцида срещу мирното население…

Публикувахте от Stefan Gamizov в Събота, 5 март 2022 г.

Подобни новини

Пеканов: Няма нищо лошо в забележките на Европейската комисия относно плана за възстановяване. Спекулация е, че ще ни спрат парите

Novinite-dnes.bg

Безпомощността, която показаха всички партньори, особено в ИТН, наля вода в мелницата на ГЕРБ и закорави електората му

Novinite-dnes.bg

Нови разкрития с подробности около проверката в Бургас и Росенец (документи)

Novinite-dnes.bg

Гешев на Ивановден обещава на Борисов и шайката, че няма да мръдне от поста

Novinite-dnes.bg

Татяна Дончева: Прокуратурата бойкотира процеса за АМ ”Хемус”, ГЕРБ няма да осъди Рашков

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар