Новините днес
Мнения

Стефан Гамизов: Има ли руската диктатура човек в кабинета на Кирил Петков, който да навежда решенията на премиера към по-меки варианти за реакция срещу Русия

Има ли руската диктатура човек в кабинета на Кирил Петков, който да навежда решенията на премиера към по-меки варианти за реакция срещу Русия, каквото се случва с отказа да се предоставят самолети СУ-25 на Украйна, които са ни абсолютно ненужни?

Има ли руската диктатура пряко и Сергей Кириенко, зам. шеф на администрацията на Путин специален канал за влияние в кабинета на Кирил Петков през най-богатата българка и най-богатите адвокати в София?

Координират ли изброените специална операция на руското разузнаване за провал на правителството и свалянето му от власт с цел създаване на ново правителство в което да участват проруските партии ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН или поне блокиране на работата му с протести в резултат на обедняването от инфлация предизвикана умишлено от руската диктатура през цените на електроенергия и газ?

Каква роля играе министерство на енергетиката в тази операция и хората от Булгартрансгаз, НЕК и АЕЦ “Козлодуй” и един от санкционираните от САЩ, който е подчинил “Марица Изток 2” и ЕСО, а човек от групата на “Котараците” контролира БЕХ?

Руската банка ВТБ обещала ли е, че ще разсрочи всички тайни дългове към нея, а някои ще опрости, ако това се случи?

Има ли руската диктатура човек в кабинета на Кирил Петков, който да навежда решенията на премиера към по-меки варианти…

Публикувахте от Stefan Gamizov в Неделя, 6 март 2022 г.

Подобни новини

БОЕЦ: Путин спря газа за България. Сега Борисов може да се снима с тръбата на турски поток, като национален предател

Novinite-dnes.bg

Миролюба Бенатова: Имаме си работа с комунисти, те не се променят , дори да живеят в Ню Йорк, Виена или Лондон

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Опорката за плащането на рубли, вече не е достатъчна. Рекетът е на макс

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Да светна Янев и Радев, че тези 1500 души, „натовски войски“ които можехме да разположим у нас, са ключова и главна гаранция за действието на член 5 от Вашингтонския договор за НАТО

Novinite-dnes.bg

Илиян Василев: Няма що гениален ход на Путин – с един удар съсипа две държави

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар