Новините днес
Общество

Ваня Григорова: Твърденията, че у нас има 900 000 лентяи, са абсурдни. Част от тези хора са с увреждания

Твърденията, че у нас има 900 000 лентяи, са абсурдни. Част от тези хора са с увреждания, други се грижат за деца или болни възрастни роднини. Други не могат да си позволят (!) да работят, когато голяма част от „заплатата“ покрива разходите за път.

С колко ще се увеличи газът? Трудно можем да прогнозираме, когато правителствените договорки за алтернативни доставки не са приключили. Но твърденията на вицепремиера Асен Василев, че цената даже ще се намали, са опит за хипноза. Ние не се отказваме от руски газ, отказваме се от евтин руски газ, за да купуваме скъп руски газ през посредници. Колкото повече посредници по веригата, толкова по-скъпи стоки.

Кого ще засегне увеличението? Всички, които работят в химията, стъклопроизводството, машиностроенето. ТЕЦ-овете и градския транспорт. В крайна сметка всички български граждани. Сега ние – трудещи се, пенсионери, социално слаби и хора с увреждания, трябва да платим за нечии чужди геополитически игри.

Не, благодаря!

Българският работник не може да плаща чужди сметки

Твърденията, че у нас има 900 000 лентяи, са абсурдни. Част от тези хора са с увреждания, други се грижат за деца или болни възрастни роднини. Други не могат да си позволят (!) да работят, когато голяма част от "заплатата" покрива разходите за път.С колко ще се увеличи газът? Трудно можем да прогнозираме, когато правителствените договорки за алтернативни доставки не са приключили. Но твърденията на вицепремиера Асен Василев, че цената даже ще се намали, са опит за хипноза. Ние не се отказваме от руски газ, отказваме се от евтин руски газ, за да купуваме скъп руски газ през посредници. Колкото повече посредници по веригата, толкова по-скъпи стоки.Кого ще засегне увеличението? Всички, които работят в химията, стъклопроизводството, машиностроенето. ТЕЦ-овете и градския транспорт. В крайна сметка всички български граждани. Сега ние – трудещи се, пенсионери, социално слаби и хора с увреждания, трябва да платим за нечии чужди геополитически игри.Не, благодаря!

Публикувахте от Ваня Григорова в Неделя, 1 май 2022 г.

Подобни новини

Костадин Костадинов: Докато Кирил Петков беше в Украйна и договаряше изпращането на оръжие за местните американски марионетки, Възраждане изпрати третата поредна пратка с хуманитарна помощ за българите в Бесарабия

Novinite-dnes.bg

Георги Атанасов: Без ”Сива книга” за ГЕРБ ”Промяната” ще падне до месеци

Novinite-dnes.bg

Българите в Испания си искат Пламен Георгиев обратно

Novinite-dnes.bg

КНСБ: Трябва да се върви към 850-870 лв минимална работна заплата от 2023 г.

Novinite-dnes.bg

Пламен Данаилов: Газоснабдяването е гарантирано през април, тъй като потреблението ще спадне, дори и при напрежение с Газпром

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар