Новините днес
Мнения Свят

Веселин Халачев: Путин не е от хората, който ще хвърля толкова много въоръжени усилия

Не съм оптимист след преговорите днес и не смятам, че мирът е близко. Защото, според мен, Путин не е от хората, който ще хвърля толкова много въоръжени усилия и така нататък, и ще си тръгне на втория месец от Украйна. За съжаление, това е мое лично мнение, аз не виждам как в близките пет-шест месеца той ще напусне Украйна.

Тези преговори по-скоро са някакви игри, с които се забавя целия този процес на реално договаряне. По този начин по Нова Тв бизнесменът Веселин Халачев коментира днешните преговори в Анкара между Украйна и Русия, които дадоха индикации за примирие.

Това че се провеждат тези преговори в Турция, не знам дали не е знак отново от самия Путин, тъй като знаем, че в Русия са с имперско мислене. Знаем и мисленето на господин Ердоган. Затова аз се надявам наистина да не е знак от Путин към президента на Украйна, заради това че всъщност, виж, империите ще се разбираме, допълни Веселин Халачев.

Подобни новини

Даниел Божилов: Решението на парламента по повод ремонта на военна техника на Украйна е измама. Причината е, че България не може да извършва ремонт нито на бронетехника, нито самолетни хеликоптери

Novinite-dnes.bg

Радослав Бимбалов: Как така изведнъж, след като Путин нападна Украйна, в публичното ни пространство се появява дилема за присъствието ни в Европа и нейните структури?

Novinite-dnes.bg

Миролюба Бенатова: Водещ на руския ”Канал 1” три пъти пита: ”Защо в Украйна не става това, което сме очаквали?”

Novinite-dnes.bg

Зеленски: Путин трябва да започне диалог, вместо да живее в информационен балон без кислород

Novinite-dnes.bg

НАТО подготвя силите си за ядрени, химически или биологични атаки

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар