Вежди Рашидов: С омраза народ не се управлява, с отмъщение не се управлява, отиваме на избори!

„Шансът за кабинет с третия мандат е малък, отиваме на избори“. Това заяви по bTV председателят на парламента Вежди Рашидов. 

С омраза народ не се управлява, с отмъщение не се управлява, коментира той политическата ситуация. Рашидов отговори с „не“ на въпрос ще успее ли правителство на Денков да получи подкрепа.

„Да спрат политиците да ползват като тоалетна хартия известни хора, защото самите те нямат лице“, коментира още Рашидов. 

„Като плакат го въртят, защото те самите нямат лица. Всички, които искат да се качат на влакчето ползват паравана на Денков“.

Вежди Рашидов посочи също, че той самият не иска нито една лоша дума за каже за Денков, който е и депутат от ПП. Причината – че е доказан професионалист и добър човек.

„Денков, като личност, безкрайно го уважавам. Той е реализиран, доказан, един човек“, посочи той и допълни: „Зад Габровски стояха партия от можещи хора. Аз до един ги познавам“.

В петък, по време на разговорите между ГЕРБ-СДС и проф. Денков за втория мандат, шефката на депутатите от партията на Бойко Боририсов –Десислава Атанасова, го нарече „кукла на конци“.

В интервюто си шефът на НС отрече това да е обида. В същото време посочи, в отговор на въпрос, че самият той никога не е бил „кукла на конци“, защото му е тежък характерът.

Когато нищото гласува срещу нещото, резултатите са подобни. С тези думи пък коментира  факта, че номинираният от ГЕРБ-СДС за премиер проф. Николай Габровски не събра нуждата подкрепа.

„Аз искам да гласувам с хартия, обичам шума на хартията. Кой е този, който иска да ми забрани правото на избор?“. Така пък коментира той наложеното от президента Румен Радев частично вето на промените в Изборния кодекс.

Прочетете също

Предизборен дебат: Плюсове и минуси от влизането ни в еврозоната

Дебат за плюсовете и минусите от влизането на България в еврозоната в ефира на Нова …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.